SEKSI CRVENA ILI NEŽNA ROZE: Šta omiljena boja laka za nokte govori o vama?

Žene koje najčešće nose nijanse boje kože ili bezbojni lak su direktne i elegantne, crvenu vole one strastvene, neonske boje dame kojima je zabava važan faktor u životu, a crni lak vole da nose one koje ne vole okvire i ne žele da se uklapaju.

Lakiranje noktiju možda deluje kao trivijalan i mini estetski zahvat u izgledu žene, ali industrija koja počiva na tome, od proizvođača lakova i raznih salona čija egzistencija zavisi od ljubavi dama prema negovanom izgledu nakon manikira, trajnog laka ili gela to demantuje.

Crvena

Crveni nokti pokazuju da ste strastveni. Mogli biste da budete i pomalo agresivni i emotivni. Crvena je takođe i hrabra boja, što znači da volite da pokazujete ​​samopouzdanje ili dominaciju. Ne bojite se da budete glamurozni i privučete svu pažnju na sebe.

Roze

Nošenje roze noktiju odaje ženstvenu atmosferu koja bi mogla da bude deo laganog, zabavnog stava koji imate u životu. Veroatno ćete da budete intuitivni i ne brinete toliko o usklađivanju sa društvenim normama. Ako nosite svetlo roze lak, mogli biste da budete ambiciozni i orijentisani na karijeru.

Narandžasta

Odvažni i impulzivni možda su prve stvari koje vas opisuju ako imate narandžaste nokte. To je boja koja je puna topline i energije, a često povezana sa entuzijazmom i kreativnošću. Nije vas briga šta drugi ljudi misle o vama i definitivno znate kako da se zabavite. I naravno, obožavate leto.

Ljubičasta

Ako volite ljubičastu na noktima, ona izražava vašu maštovitu i kreativnu stranu. Ljubičasta je takođe povezana sa kraljevstvom i plemenitošću, zajedno sa samopouzdanjem i individualnošću. Možda ćete želeti da nosite i ljubičaste nokte kada želite da izrazite neke senzualne ili misteriozne vibracije.

Plava

Plava boja može da bude povezana sa smirenjem i mirom, ali kad govorimo o laku, to bi moglo da bude druga priča. Nošenje plavog laka za nokte, posebno svetlijih nijansi, pokazuje da ste zabavni i uzbudljivi. Pokazuje vašu prijateljsku, mladalačku auru i vašu otvorenost da isprobate nove stvari.

Crni lak

U redu, crni nokti vas čine malo buntovnima, ali to nije sve. Ako volite da nosite crni lak, vi ste kreativna osoba koja uživa u razmišljanju izvan okvira. Mogli biste da budete autoritativna i ozbiljna osoba, ali možete da budete i malo drski. Na kraju krajeva, ne mogu svi da nose te crne nokte.

Neon boje

Ovi nokti žele pažnju i ne plaše se da se pokažu. Neustrašivi ste i energični, volite da budete u centru pažnje i lako možete da započnete razgovore, čak i sa strancima. Neonske boje mogu da variraju od limeta zelene do vruće ružičaste i zaista ne postoji pravi ili pogrešan način nošenja neonskih noktiju, što vam daje više prostora za istraživanje vaše kreativne strane.

Izvor: Super žena/24.sata.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još