„Sergeju, pi*ko, sad pokaži majicu!!!“

Ceh zbog nošenja majice sa likom Jove Divjaka, osumnjičenog za ratne zločine protiv Srba, glumac Sergej Trifunović će još morati da plaća, u šta se uverio i sam kada ga je napala grupa mladića u kafeu „Pab“ u Novom Sadu.

Sve je počelo kada je u petak uveče, posle nastupa grupe „Manu Čao“, glumac otišao na piće, a tu ga je sačekala lokalna ekipa koja mu još nije oprostila incident nastao nakon sarajevske premijere filma „Montevideo, bog te video“, piše "Blic".

- Sergej Trifunović je normalno došao u kafić i seo da popije piće sa prijateljima. Međutim, odmah po dolasku primetila ga je grupa mladića koji su bili u vidno pripitom stanju, a koji su očigledno ogorčeni što je Sergej nosio majicu sa Divjakovim likom. Odmah su počeli da mu dobacuju. Najpre su ga zvali „Mustafa“, a potom mu je jedan od njih rekao: „Pi*ko, sad pokaži majicu!“. Jasno se videlo da su pokušavali da ga isprovociraju i samo su čekali da i on nešto dobaci kako bi mogli da izazovu tuču. Međutim, Sergej je sve ignorisao, ali momci naprosto nisu prestajali sa prozivkama - priča izvor koji je prisustvovao čitavom događaju i ističe da je u jednom momentu Trifunović ipak reagovao.

- U jednom trenutku Sergej je reagovao kada su mladići insistirali da glumac pokaže majicu. „Ajde sad podigni majicu da vidimo Divjaka! Ajde ako smeš?!“, vikali su momci, nakon čega je Trifunović zaista pokazao šta ima na sebi. Prosto, pokušavao je na sve načine da izbegne incident jer je bilo jasno da je samo jedna reč dovoljna da nasrnu na njega. Čim je ispio piće, Sergej je sa prijateljima napustio lokal - rekao je jedan od svedoka ovog incidenta.

Kako bismo čuli i Sergejevu verziju ovog događaja, pozvali smo glumca, koji je najpre kategorički negirao informaciju o incidentu da bi naposletku ipak rekao da je moguće da mu je neko nešto dobacivao, ali da on to zbog glasne muzike nije čuo.

- Nije tačno, ništa od toga nije tačno! Nisam lud, a bio sam i veoma trezan, to obavezno napišite, tako da mi tako nešto ne bi promaklo! Bio sam u Novom Sadu na nastupu grupe „Manu Čao“ i da, bio sam u kafeu „Pab“, ali mi niko ništa nije dobacivao! Bio sam sa kumom i prijateljima i proveo sam se fenomenalno, onako, baš sam uživao. Dobro, moguće je i da mi je neko nešto i dobacivao, ali muzika je bila toliko glasna da ja nisam čuo, zaista nisam čuo. Nisam uopšte obraćao pažnju, bilo mi je toliko lepo da me je bilo briga da li neko nešto dobacuje. Apsolutno ništa nisam čuo! - ubeđivao nas je Sergej Trifunović.

Skandal zbog Divjaka!

Sergej Trifunović je nakon sarajevske premijere „Montevideo, bog te video“, 4. marta, izazvao veliki skandal kada se na koktelu pojavio u majici sa likom Jove Divjaka, optuženog za ratne zločine nad Srbima u Dobrovoljačkoj ulici. Trifunović se tada pravdao da nije znao ko je čovek čiji je lik na majci, kao i da je mislio da je reč o papi Jovanu Pavlu Drugom.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.