IZABERITE PRAVI BUKET: Horoskop otkiva koji je vaš prolećni cvet

Horoskop nam može otkriti svakakve svari, od toga kako treba da se oblači do nekih zdravstvenih činjenica. Kako je došlo proleće, glavna činjenica koja se vezuje za ovo godišnje doba jeste - cvetanje cvetova.

Pročitajte koje cveće je odgovarajuće za vaš horoskopski znak i saznajte zbog čega!

Ovan

Lale idu ruku uz ruku uz proleće, novi početak i lepotu. Kako je ovo "rođendanska" sezona ljudi rođenim pod znakom Ovna, ima veze zašto je baš ovaj cvet - vaš.

Bik

Ljubičice su ekstravagantne, prelepe i mirišljave. Njihovo cvetanje će probuditi vaša čula i pomoći svakoj dobroti da nađe svoj put ka vama.

Blizanci

Cvetanje limuna je nešto u čemu će Blizanci uživati. Cvetanje prati jak osvežavajući miris, kao i ukusni plodovi. Slatki miris koji "pročišćava" čini limun pogodnim za višebrojnu upotrebu, a vi ćete ga koristiti vrlo često.

Rak

Narcisi u jednostavni i prelepi. Oni donose svetlost u bilo koju prostoriju u kojoj se nalaze i poseduju nevini šarm. Ovo prolećno cveće će igrati sa vašim emocijama, ostavljajući vas voljeno i bezbedno.

Lav

Roze azaleje će oduzeti svakome pogled i dah kada ih pogleda, baš kao i šarm Lavova. One su jarke i guste i slagaće se sa vatrenom prirodom Lava. Ovo cveće će podstaći vašu prolećnu energiju, a samim tim ćete više sijati kao osoba, u svakom pogledu.

Devica

Dupla kamena ruža je savršena za pedantne i strpljive Device. Ovaj cvet ne cveta do kasnog proleća, ali kada jednom "stigne", poštovaćete svu njenu slavu.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Vaga

Harmonični iris, jarkih boja i prelep cvet je savršen za Vage. Ovo cveće se ističe zbog svoje svetle boje i zanimljivih latica. Ako je upečatljiva lepota ono za čime žudite, onda je iris pravi cvet za vas.

Škorpija

Grozdasti zumbul je primamljivog izgleda zbog svog rasta u vidu busena. Cvet izgleda kao malo grožđe i jednostavno će vas činiti srećnim zbog svoje lepote i plave boje.

Strelac

Jagorčevina je jedna od esencijalnih znakova proleća i njeno cvetanje će vam dati signal da možete izaći napolje, igrati se i ostvarivati svoje planove za putovanje.

Jarac

Drvo magnolije je bezvremensko i izgleda kraljevski jer iz njega raste belo cveće koje će vas zaustaviti i naterati da gledate u njih. Jarčevi cene cvetanje koje je ukorenjeno duboko u drvetu, a koje dostiže visinu zbog grana. Magnolija "kopa" i podiže se u visinu, baš kao i vi.

Vodolija

Božuri nam dolaze krajem proleća i početkom leta. Njihova lepota je zadivljujuća - njihov izgled i jedinstveno cveće je očaravajuće. Ovo je pravo cveće za vesele i jedinstvene Vodolije.

Ribe

Jasmin je jedan od najmirišljavijih cvetova proleća. On daje signal da je proleće sigurno stiglo. Nemoguće je odupreti se njegovom mirisu koje pleni um i srce svakog ko se nađe u njegovoj blizini. Ako imate u svojoj bašti upravo ovo cveće - znajte da će vas svojim mirisom odvesti u vašu zemlju snova.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još