STIŽU RODE: Dragana Dabović u drugom stanju

Dragana Dabović, poznata po ulozi kadetkinje Ines Šašvari u seriji "Vojna akademija", ponovo je trudna. Ona i njen novi izabranik Milan Kolarski kroz par meseci će postati roditelji, te će Draganina ćerka iz prvog braka, četvorogodišnja Bjanka uskoro dobiti pojačanje.

Tridesettrogodišnja Dragana mudro skriva svoju intimu od očiju javnosti i sve što se o njoj može saznati je taman toliko koliko objavi na Instagram profilu. Budući da je dobar deo protekle godine provela u rodnom Kotoru, sasvim slučajno se saznalo da je odavno stavila tačku na brak sa Veselinom Čukvašem, kao i da je nedugo po okončanju razvoda uplovila u emotivnu vezu sa Milanom Kolarskim. Harizmatična Crnogorka pokušala je da sakrije i da će po drugi put postati majka, međutim, to joj nije sasvim pošlo za rukom. Kako piše "Story" iz bliskog izvora glumici dobili su informaciju da je u poodmakloj trudnoći, te da sa svojim izabranikom lagano privodi kraju pripreme za dolazak novog člana porodice, kojem se najviše raduje njena četvorogodišnja mezimica.

Novu životnu etapu glumica očekuje širom raširenih ruku, jer kako je svojevremeno istakla straha se lišila odavno, oslanja se na improviaziju i ono što joj govori unutrašnji glas.

- Ne plašim se više ničega, "go with the flow", pa kako bude. A biće sve super, videćete. Ne treba mnogo taktizirati, već biti spreman i na improvizaciju i na adaptaciju, u svakom trenutku. Najvažnije je slušati unutrašnji glas. Po mom mišljenju, to je sva filozofija - rekla je ona.

Izvor: Story.rs
Foto: dacadabovic/Instagram

Pogledajte još