NEĆEŠ ME LAKO PREĆI: Severina se obratila 49. godini, koja joj sutra stiže (FOTO)

Regionalna pop zvezda Severina Kojić poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram nasmejala je svoje fanove.

Naime, zgodna Hrvatica sutra proslavlja 49. rođendan, te se danas "oprostila" od svoje 48 godine i poručila narednoj šta želi od nje.

- Draga moja četrdesetosmo, adio... Sutra te menja 49. Draga moja 49, sedi malo, da nas dve proćaskamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dečjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako preći... Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lepoga, koje neki zovu "iskustvo"... Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lepo dočekala i ispratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe. Mada je bilo mnogo više dobrih godina. Ako budeš dobra, biću ti najbolja prijateljica i rešiću ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I pre smo imali probleme pa ih nismo rešili." Budi mi vesela, pleši sa mnom, pevaj, budi srećna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i veru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smej svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se, četrdesetdeveta! Pozdrav generaciji 1972 - napisala je duhovito Seve uz svoju fotografiju nastalu tokom odmora na Maldivima.

Nakon pevačicine objave usledili su komentari vernih pratilaca koji su joj uputili rođendanske čestitke i poželeli joj zdravlje, ljubav i sreću.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.