HEMIJA MEĐU NJIMA NIKADA NE PRESTAJE: Tri para Zodijaka nastavljaju odnose i nakon razdvajanja

Raskid i ulazak u novu vezu je težak za sve, ali za tri kombinacije Zodijaka stvari su još gore.

Zato ne budite grubi prema partneru ili prema sebi ako pripadate nekom od sledećih parova. Raskid je drugačije iskustvo za svakoga, a kod nekih parova zodijaka hemija nikada ne prestaje.

Blizanci i Strelac

Kada se Blizanac i Strelac spoje dolazi do neverovatne strasti. Njihova zajednička snažna sklonost ka radoznalosti čini ih vrlo pogodnim parom. Oboje traže partnera koji ih dopunjuje, izaziva i drži budnima - a sve ovo pronalaze jedno u drugom. Ali u isto vreme su nestabilni: imaju tendenciju da odu i dođu bez upozorenja, što čini njihovu vezu ponekad kritičnom. Međutim, čak i kada se rastanu, ostaju uzbuđeni jedno zbog drugog. Rezultat je to što se iznova i iznova sastaju kako bi otkrili da hemija postoji i dalje iako njihova veza ne bi trebalo da traje.

Rak i Škorpija

Ova dva vodena znaka vole duboko, iskreno i dinamično i veoma im je teško da idu napred. Iako ovo može stvoriti jake veze između Raka i Škorpije, takođe ih može razdvojiti. Kada osete neverstvo, oba horoskopska znaka preći će u kontranapad. Ovo može dovesti do toksičnosti i zahteva da partneri krenu odvojenim putevima. Ali kada je veza duboka između ova dva znaka, teško je potpuno prekinuti. Postoji strast koja se lako može vratiti iako oboje znaju da moraju da idu dalje.

Vaga i Ribe

Ovo su dva najromantičnija znaka Zodijaka. Oni veruju u ljubav i žele romantičnu staromodnu vezu u svom životu. Pa kad se razdvoje, nijedno od njih ne želi da odustane u nadi da će se pomiriti. To znači da stanje odnosa nikada ne prepuštaju svojoj sudbini ako postoji bilo kakva nada za ponovno povezivanje - čak i ako znaju u kojoj meri nije suđeno da budu zajedno. Ova siva zona ostavlja otvorena vrata za ljubavne veze u kojima na kraju shvate da su više zaljubljeni u ideju da budu zaljubljeni jedno u drugo.

Izvor: Harpersbazaar.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još