JEDVA POBEGLA OD ROZE: Katarina Marković otkrila da je tek posle deset godina prihvaćena kao dramska glumica

Katarina Marković, glumica koju smo obožavali u ulozi Roze u humorističkoj seriji "Agencija za SIS", kaže da je nakon ove role koju je mnogo volela da igra veliki izazov bio da je reditelji prepoznaju i kao dramsku glumicu.

- Ja sam fakultet upisala i završila kao dramska glumica, međutim, kada mi je ponuđena ova uloga - znala sam da je mač sa dve oštrice. Prihvatila sam je, jer ko ne bi igrao sa Nikolom Simićem, a volim i akcenat i komediju jer mi je to lako da igram. Prirodno. Međutim, bilo je potrebno gotovo deset godina da počnem da dobijam ozbiljne dramske uloge - rekla je Katarina u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Najavila je seriju koju ćemo tek gledati pod nazivom "Blok 27" u kojoj je dobila veoma zanimljivu ulogu.

- Ja je sebi nikada ne bih dala, ali srećna sam što je drugačija i što me i tako vide. Igram jednu depresivnu majku - rekla je glumica.

Kako je rekla Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću, obožava komediju i sitkom, ali sada želi da "zadovolji dušu igrajući u pozorištu.

- Predstava "Venera u krznu" u kojoj igram sa Milutinom Miloševićem mi je veoma draga jer me podseća na vreme u kojem živimo. Brzo je, brzo se živi, ni za šta se nema vremena, pa ni za to da se upoznamo. Rečenica iz predstave koja mi stalno odzvanja u glavi je: "Da li se ti i ja poznajemo pa da ti znaš ko sam ja i šta umem?" Tako je čini mi se s ljudima, svi olako, na prvu loptu, sudimo o drugima – rekla je Katarina na K1 televiziji.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.