MOJ PROSAC ČEKA DA SE UMORIM I KAŽEM "DA": Neda Ukraden iskreno o ljubavnom životu

Popularna pevačica Neda Ukraden nedavno je govorila o svom burnom ljubavnom životu.

Da li su vas muškarci u životu više očaravali ili razočaravali?

- Bilo je tu svega. Danas me je, međutim, teško i očarati i razočarati. Zrela sam i iskusna žena, koja se svega nagledala i naslušala. Nema tu više ničega epohalnog što može da se dogodi. Sve se može predvideti. Povremeno dozvolim da me zaintrigira neka nova ličnost, energija, šarm. Volim pametne i kreativne ljude.

Da li je istina da imate čak dva prosca?

- Jeste. Jedan od njih je već 30 godina uporan. Ne odustaje od mene, strpljivo čeka da se umorim i pristanem. Pozitivnog odgovora s moje strane, međutim, još uvek nema jer nisam spremna da nekome poklonim svoju slobodu. Volim život bez ustezanja, uznemiravanja, izvinjavanja i polaganja računa. Malo je onih koji to razumeju. Od ljudi koje sam volela i poznavala, nije to bio veliki broj, očekivalo se da budu širokih shvatanja, ali nisu bili. Malo ko je mogao da se nosi s tim da mu je partnerka najveći deo godine na putu. Kada se događalo da neko na to i pristane, u meni se obavezno javljao crv sumnje, da li to radi iz materijalne koristi ili će mi sutra to stalno nabijati na nos. Svojevremeno sam se, naime, zabavljala sa arhitektom iz Sidneja koji je bio toliko imućan da je imao čak i svoju ulicu. Međutim, to nije potrajalo zato što je bio škrt. Ne samo da nije razumeo da on treba meni da kupuje poklone nego mu nije bilo jasno zašto ja trošim svoj novac. Govorio mi je: "Šta će ti nova bluza kad već imaš jednu".

Za razliku od vas, vaša ćerka Jelena imala je sreće da sretne srodnu dušu i da živi u skladnom braku. Mislite li da je učila na vašim greškama?

- Jelena je zrela i pametna žena, emotivno daleko mudrija od mene. Tačno zna šta hoće i ima odličnog partnera koji je prati, kao i ona njega, i divno komuniciraju i dogovaraju se. Istovremeno je vrlo vredna.

Da li vas je ikada razočarala?

- U svakoj kući povremeno izbiju neki kurcšlusi, ali kod nas je sve to kratkog daha i nedovoljno bitno da bi se sada o tome govorilo.

Izvor: Story.rs
Foto: neda.ukraden/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.