MARATONSKI SEKS U KUPATILU: Kristina Spalević i Kristijan Golubović pokazali kako izgledaju njihove vrele akcije (VIDEO)

Kristina Spalević i Kristijan Golubović jutros su došli na ideju da tabure iz sobe prenesu u kupatilo, kako bi eksperimentisali i isprobali neke nove poze tokom seksa.

Oni su rešili da otkriju na trenutak paravan, pa demonstrirali kako bi izgledala jedna njihova akcija na novom i udobnijem mestu.

- Gledaj, gledaj... E, ovo ne vidite! - pričao je Kristijan, pa vratio paravan ispred kamere.

Kada su shvatili da je test bio uspešan, Kristina i Kristijan su se spremili za novu žestoku akciju pod paravanom koji su napravili specijalno za ovu priliku.

Kristina je sačekala Golubovića da se se spremi, a zatim su oboje otišli u kupatilo. Nisu časili časa, već su odmah isprobali tabure koji su zaklonili peškirom. Od njihove vrele akcije se zatresao ceo hotel, a Kristinini uzdasi dugo su odzvanjali.

Kristijan je u jednom trenutku izvirio iz paravana i moglo se videti njegovo telo. Golubović je odlučio da promeni pozu, pa se ponovo smestio kraj svoje ljubavnice i vrela akcija se nastavila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još