ZABLISTAJTE POMOĆU DEVET TRIKOVA: Saveti za dame koje ne vole šminku

Za sve devojke i žene koje nisu ljubiteljke šminke, ovo su beauty saveti koji će vam pomoći da se istaknete i zasijate.

1. Koristite uvijač za trepavice

Ukoliko izbegavate korišćenje maskare, probajte da istaknete oči ovim jednostavnim trikom. Uvijač za trepavice će vam garantovano otvoriti pogled.

2. Stilizujte obrve

Uz dobro pogođen oblik obrva, lice će vam još više zasijati.

3. Kreme za blistav ten

Pronađite hranljivu kremu koja odgovara vašem tipu kože. Za blistav ten tražite kreme sa vitaminom C, glikolnom kiselinom i retinolom. Vaša koža će dobiti zdrav izgled.

4. Vazelin

Vazelin ima široku upotrebu, ali vama može pomoći kao zamena za sjaj. Nanesite ga i utapkajte na usne, kapke ili jagodice. Ulje za lice takođe možete koristiti kao hajlajter na jagodicama.

5. Piling

Kako biste imali blistavu kožu, radite redovno piling, kojim ćete osloboditi lice od mrtvih ćelija kože i poboljšati cirkulaciju.

6. Joga za lice

Uz nekoliko vežbi, koje ćete redovno raditi, vaša koža će postati glatka i zategnuta.

7. Maske za lice

Odaberite one maske koje čiste lice, poput onih sa glinom i aktivnim ugljem. Ove maske izvući će svu prljavštinu sa kože i ostaviti vam čisto i blistavo lice!

8. Pravilo 8-8

Redovan unos vode i pravi noćni san ključni su za dobru kožu koju možete imati i bez šminke. Pridržavajte se pravila 8 na 8: 8 čaša vode dnevno i 8 sati noćnog sna kako biste koži popravili kožu, oslobodili se podočnjaka i izgledali budno i sveže!

9. Izbelite zube

Izbeljivanje zuba vam može ulepšati celo lice i jedno je od najboljih kozmetičkih trikova! Ne želite da izgledaju veštački beli, birajte da boja zuba bude u skladu sa vašim licem.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još