PET MODNIH PREDLOGA: Nosite šorts sa stilom

Sa vrelim danima, stiže i jedan od najudobnijih komada odeće, sa kojima možete da eksperimentišete u svakom pravcu.

Koko Šanel je počela da nosi kratke pantalone davnih 30-ih godina prošlog veka, a od tada je šorts više puta promenio i dužinu i dizajn.

Šortsevi mogu da se kombiniju za svaku priliku, samo treba da se izabere odgovarajući model, dužina i materijal.

Šorts je omiljen odevni predmet mnogih devojaka zbog udobnosti, funkcionalnosti (idealan je za dan u prirodi, kada se iznenada pojavi prilika za odbojku sa društvom), kao i zbog činjenice da sa pametnim izborom modela, telo dobija zavodlljiv oblik.

Materijali se kreću od teksasa, pamuka, kože, pa sve do šljokičavih i pletenih. To znači da mogu da se ukombinuju u svaku priliku i učine da izgledate trendi.

Mi vam dajemo pet predloga za savršen izgled u šortsu:

Laneni šorts, sa visokim strukom u pastelnoj zelenoj boji, savršen je za posao gde je leti dozvoljeno da dolazite u opuštenijoj varijanti.

Teksas šortsevi uvek izgledaju dobro, još u kombinaciji sa finom košuljom i dobro ukombinovanim detaljima, učiniće da izgledate kao prava modna zvezda, dok idete na piće sa drugaricama.

Crni kožni šorts u kombinaciji sa providnom majicom, pravi je hit ove sezone i savršen za noćne izlaske u grad.

Ukoliko niste ljubitelj kratkih šortseva, možete se oprediliti za onaj dužine do kolena i izgledati podjednako dobro.

Za kraj, poigrajte se sa dezenima. Bilo da je cvetna, geometrijska ili šarena varijanta, izgledaćete razigrano i originalno, gde god da se pojavite.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još