KU*VETINO, TI SI DRUGA TARA SIMOV: Kristijan Golubović nemilosrdan prema bivšoj ljubavnici Kristini Spalević (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima zadrugari su imali priliku da odgledaju snimak svađe Kristine Spalević i Kristijana Golubovića tokom prethodne žurke, jer je ona bila ljubomorna na Minu Vrbaški.

- Oni su stajali iza mene i videla sam da Kristijan hvata Minu za ruku - rekla je Kristina.

- Nije rekao kriminalac na baterije, nego je rekao da je bolje da on ne pokazuje ono što je ona rekla da on nije, a ja sam razumela da je to kriminalac na baterije - ispričala je Mina.

- Ja sam ovde bio pijan, ništa nisam uradio, pozdravio sam se sa Minom, mi se tako veselimo kada neko dobije broj, eto, čisto zbog tog duha. Gužvala mi je naočare, koje su i onako polomljene, govorio sam joj da se smiri, svakom sam govorio da se smiri, ko god je pijan ili trezan - rekao je Kristijan.

- Ja samo moram da kažem, ovo nije bio trenutak kada sam ja reagovala prvi put, ja se sećam odlično. Ja ne mogu da budem sada licemerna i da budem đubre i da kažem da sam bila u pravu, priznajem da sam prenaglila u situaciji, da sam je shvatila mnogo ozbiljnije zbog pijanog stanja. To nije nikakvo opravdanje, ali neke stvari su akumurilale u meni, moguće da kada sam bila pijana, da je došlo do toga da izbacim sve iz sebe. Meni je izgledalo kao da on govori njoj "Molim te, nemoj da me zoveš kriminalac na baterije". Neka sam pogrešila, zašto je došlo do svega sledećeg, to je zbog njegove reakcije. Mene je najviše zaboleo momenat kada sam došla sebi i videla njih dvoje ponovo zajedno - dodala je Spalevićeva.

- Ja nisam osetila da se meni neko nabacuje, on je bio previše pijan u tom trenutku, ni on sam nije znao šta priča. Prekrivao je svoju bubicu i moju, ali ja sam moju povukla nazad, jer ne želim da dolazim u neprijatne situacije - objasnila je Mina.

- Ja mogu da joj pokažem šta je demonski kriminalac na baterije - poručio je Golubović.

Nešto kasnije zadrugarima je prikazan još jedan snimak u kojem su Kristijan Golubović i Kristina Spalević sukobčljavaju dok ih obezbeđenje razdavaja. Voditelj Milan Milošević tražio je komentar od aktera.

- Ja moram da kažem da je ona meni slomila naočare, to nisam očekivao. Otkriću ja sve u par dana - rekao je Kristijan.

- Ja moram da vam kažem da sam ja ovde pričala usporeno jer sam bila u nesvesti. Ja jesam ljubomorna - govorila je Kristina.

- Ona je druga Tara Simov kada se napije, ona je mene nazivala pi*kom, a prebacila mi je kako sedim sa ku*vetinom. Ona i ja smo zajedno uradili krivično delo i to je to - pričao je Kristijan.

- Ja bih bila kreten da budem sa tobom posle svega. On je mene nazivao glupačom, dron*uljom. On meni upućuje stalno uvrede i ja prećutim neke stvari za stolom koje mi on uputi. On meni u emisiji kaže da je njegova žena bila nevina, a mene kao ko nije je*ao. Ja sam mnogo toga prokometarisla iz revolta i iz inata - govorila je Kristina.

- Ona je glupača, vidim ja šta si radila u Italiji - govorio je Golubović.

- Oni su nas vređali , govorili da smo budale, glupače. Iskreno ova reakcija koja je bila, samo mi se skupilo sve. Ja sam sebi oduzela pravo - pričala je Kristina.

- Pljuvala si roditelje - ubacio je Kristijan.

- Nisam pljuvala, sam zamerila mom ocu što je hteo da se ubije. Ovaj način i tvoje ponašanje je strašno. Misica i Karić su se svađali zbog Miško, diži, diži. Ona je meni rekao da smo mi ku*ve u duši. Ja nikada nisam nešto tako njemu rekla. On konstntno mene ponižava, a on se trudi da bude osoba koja je iznad mene. Ja nisam više tužna, ja sam besna, i presekla sam. On meni govori da sam ku*vetina, da smo sve ku*ve. Ja moram da se izvinim Mini, ja bih to rekla da je bila bilo koja druga. Ja ne žalim jer sam pravila sranja. Sa Carem ono što je bilo bilo je sa slobonim čovekom - rekla je Kristina.

- Koliko si imala takvih kao što je Car u životu - rekao je Kristijan.

- Ljudi mene njegove reči mnogo bole - rekla je Kristina sa suzama u očima.

- Šta te boli, što si takva, ku*vetina - rekao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još