UVEK GOVORE ISTINU U LICE: Ko su najiskreniji znaci horoskopa?

Odani su i verni, pravo je bogatstvo imati ih pored sebe. Proverite da li ste vi ti srećnici koji u svom okruženju imaju ove horoskopske znakove!

STRELAC

Na prvom mestu je Strelac. Njihov životni moto je iskrenost jer oni ne znaju drugačije. Nikada ne lažu, i uvek kažu samo istinu. Pošto nisu baš taktični i ne znaju da odmere trenutak kada je potrebno nešto reći a kada zaćutati, nije retkost da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Ali to im nemojte zameriti jer su njihove namere čiste i iskrene.

OVAN

Paravo u epicentar dešavanja. Bez pardona govore sve parvo u lice. Ponekad njihov ton i nastup može da deluje pomalo agresivno ali oni su jednostavno takvi. Život ne gledaju kroz ružičaste naočare, direktni su i precizni. Kod njih vlada moto: "što na umu to na drumu". Lako prepoznaju laž i manipulaciju i tada nastupa Ovnovska jačina i prodornost. Sa njima je život pravičan, sve je crno ili belo. Ako je crno oni precrtaju i idu dalje a od belog parve čaroliju!

BIK

Kada Bik nešto kaže on je zaista i rekao! Gotovo nikada ne menjaju stav i mišljenje. Njihova reč je mač u kamenu. Bik posmatra, odmerava situaciju i stvara svoje mišljnje. Nije direktan i netaktičan kao Strelac. Nikada vam neće sam reći ako ga vi pre toga niste pitali za mišljenje. Uvek dobro razmisli pre nego što kaže. Nikada ne reaguje na prvu loptu.

DEVICA

Ako vam treba iskren savet bez emocija pitajte Devicu! Ona svakoj situaciji pristupa precizno i sa puno analiziranja. Sve sagledava sa više strana i brojnim argumentima brani svoju istinu. Ni slučajno ne pokušavajte da joj osporite mišljenje jer je to nemoguće. Njen perfektni um je uvek dva koraka ispred vas.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.