IGRA SE SA NJIM, NIJE ZALJUBLJENA: Stefan Karić otkrio tajne Tare Simov, Nenad Aleksić Ša pobesneo (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima, voditelj Darko Tanasijević želeo je da porazgovara sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Ono što me interesuje jeste kako se osećaš sada kada si saznao da je Tara dok je bila u vezi sa tobom, Stefanu Kariću šapnula da ga želi? - upitao je Darko.

- Ništa to meni ne smeta, ja jedva čekam da izađem i da se vidim sa njom, ništa me ne remeti, izlečio sam svoju psihu! Ne smeta - rekao je Ša.

- A smetale su ti pa mnogo benignije stvari? - upitao je voditelj.

- Izlečio sam svoju psihu i taj Nenad koji je zamerao nije ovaj Nenad. Možda je protumačeno drugačije, možda je tako video, možda nije, to ti kažem najiskrenije, niti to može da me poremeti. Kažem ti, ovo mi je tumbanje mozga, ja se držim onoga što je meni u glavi. Ne menja mi sliku o Tari i ono što je pre neki dan bilo, kad mi je stigla poruka, ja sam drugačije, znam šta mi je u glavi i šta mi je u srcu. Stvarno me više ne zanima šta misle zadrugari, bitno je šta ja mislim i to je to - dodao je reper.

- Znači, nešto što je tebi tvoja devojka želela iza leđa to te ne zanima, a onda te je hipotetičko pitanje o Ivani i Vladimiru poremetilo? - upitao je Darko.

- Tako je, ja sam odgovorio za to hipotetičko pitanje i šta me je iznerviralo, a opet ti kažem, možda je to rečeno Stefanu ili možda nije. Ne mislim da je lažov, neću napušiti Taru i neću je ostaviti - rekao je reper.

- Ja ne tražim od tebe da je napušiš, nego ti postavljam pitanja - dodao je Darko.

- Ja ću pitati Taru, o svemu ćemo pričati, ali me ne remeti iskreno! Lagan sam, istumban sam ja po mozgu, oni meni kao žele svi dobro, ovi ne žele, ali me više ne zanima - tvrdio je Nenad.

- Mnogi bi mogli da naslute i pomisle da si ti možda, kao što je Tara pričala, nastran, pa voliš trojke i grupna druženja? - upitao je Tanasijević.

- Ružno je to što kažeš, nastran nisam! Neka misli ko šta hoće, to što je Stefan rekao me ne remeti, nastran nisam! Samo rokajte, tu sam ja! - brecnuo se reper.

- Zamolila bih zadrugare da ne konstatuju da li je neko pitanje glupo ili nije, kao i da se ne raspravljate sa novinarima, to što je vaše stanje tako, to je vaša zasluga, ništa nije bilo sporno u Darkovom pitanju - poručila je voditeljka Dušica Jakovljević.

- Uvredljivo si postavio, to imam pravo da kažem, a ona se pogrešno izrazila, i sama je rekla, tako da nisam nastran i to je to - rekao je Aleksić.

- Stefane, da li si ti lagao o svemu onome što ti je Tara tiho rekla? - upitao je Darko.

- Ja bih voleo da sam lagao i da sam pogrešno protumačio, vi znate da mnoge stvari vidim i čujem, ništa nisam slagao, daj Bože da sam loše protumačio! Taj klip verovatno postoji, to je bila jedna žurka, sad koja, ne znam, to je bilo oko tri, pola četiri, da bih se sredio za spavanje, to je to neko vreme, gde mogu da vrate klipove i da pogledaju baš, ja ništa ne lažem! Držao sam to u sebi, nisam mogao više, ovog dečka gledam kako se kida, ne želim da to bude razlog odustajanja od Tare, ali sam hteo da mu kažem, da bih bio čist. Sad ja sam čuo, a da li je to tačna informacija da Tara proziva mog oca, ja bih to kad tad rekao, jer sam to držao u sebi, imao sam neki teret, njega savetujem na neki način, želim mu dobro, imam to u sebi i da sam se poljubio sa njom i to bih mu rekao, samo sam izneo ono što sam rekao, da li je to bilo u pijanom stanju, ne znam, niti tražim opravdanja, ali to je bilo 100% - odgovorio je Karić.

- Stefane, da li si se poverio nekome o tome? - pitao je voditelj.

- U tom trenutku nisam! Nisam nikome, Jovani sam rekao i to sam sinoć izneo - rekao je Stefan.

- To se dogodilo sinoć, ali nije hteo da poteže tu temu, da ne bi bilo neprijatno, ali došlo je do nas informacija da je bila nepristojna prema osobama koje nama znače. Stefan je to i ranije hteo meni da kaže, ali zbog svih problema, nije hteo. Bile smo bliske, govorila je da su Stefan i njegov otac bili tu za nju, ali rekla je šta je rekla, pa ćemo videti - izjavila je Jovana Ljubisavljević.

- Ja verujem da je besna, ali da sam video da je Tara zaljubljena, srećna, nikada ne bih pričao takve stvari, ima stvari koje ja nisam rekao, ali koje će shvatiti kada izađe, vezane za Taru i njene postupke i vezano za sve, ali ne za mene. Samo sam hteo da kažem, video sam da nije zaljubljena, video sam loše gestove, komentare koje su bile u stranu, to sa strane da hoće da povraća zbog njega, ali ne bih remetio njenu sreću, mislim da ni ona odavde ne bi otišla da je srećna. Ja pričam Nenadu i savetujem ga, ali on čovek ima svoje mišljenje, tako da eto, zbog toga se ona iznervirala i zato je napala mene i mog oca, kasnije, ne znam, to nagađam. Ona nije navikla na ovakve tipove, nije navikla na pažnju i ljubav, ona je navikla da juri, nikada nisam video da je Tara bila ta koja je nekog zavodila, uvek je ona ta koja je neke pokrete pokrenula i činila, smatram da nema sreće između njih, meni je žao njega, jer živi u zabludi, mislim da Tara igra rijaliti i da nije toliko zaljubljena, da joj se Nenad svideo na početku, ali su je remetili komentari na Zadrugovizijama, u nekim emisijama, poljuljalo ih je sve to - objasnio je Karić.

- Ako uzmemo u obzir to što si saznala, da li si ti, sada kada vratiš film, primetila neki vajb koji Tara ima prema Stefanu? - upitao je Darko.

- Nisam nešto posebno, osim tog naručivanja pesme i te priče okolo da su imali nešto i pre mene. Nisam obraćala pažnju, ona je nama prišla, i družili smo se i kada je počela pesma, bila je neka i slava, ona je i tada pozdravljala njega - rekla je Jovana.

- Ona nikad meni nije naručivala, nego se zbog te pesme seti mene, nikada nije išla sa namerom da naruči za mene pesmu - ubacio se Stefan.

- Meni je Stefan rekao da ima prepiske, gde oni pričaju da nisu imali ništa, Marku je rekla da je bio poljubac, Sandri da nije bilo ništa, nekom trećem da je bio seks - rekla je Jovana.

- Ona je uvek skakala za mene, ali kao prijatelj, ali od trenutka kada sam saznao letos da je ona pokrenula to, posumnjao sam. Smatrao sam to, nisam ništa odgovorio, nešto sam joj klimnuo glavom i izašao sam. Ja sam krenuo ka vratima i uvek se javim muzičarima i ne znam kako je ona meni krenula da priča, ali mene je sramota da ponovim šta je ona meni rekla. Nisam pogrešno protumačio 100% - objasnio je Karić.

- Ja Taru ne poznajem iz spoljnog sveta, te gradske priče ja ne slušam, ne volim da slušam to, volim da upoznam osobu. Nemam čime ja njoj da pretim, imali smo neku čarkicu, dok se nisam upoznala sa ovim prostorom, ali ona je rekla da je to bio njen revolt, ona se izvinila. Nemam ja šta da iznesem, ne baratam informacijama. Nismo se mi ni preblisko družile, ona je promenila stav prema dosta zadrugara, postala je blaža, pa nismo ni imali srca da napadamo, sve što su videli drugi, videli smo i mi, šokiralo me je to što je rekla Stefanu, ali Bože moj, ne mogu ništa odavde - tvrdila je Ljubisavljevićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još