DALI STE MI OZBILJAN ZADATAK: Dušica Jakovljević uputila emotivu četitku roditeljima povodom 41. godišnjice braka (FOTO)

U porodici popularne voditeljke televizije "Pink" Dušice Jakovljević danas je poseban dan. Naime, njeni roditelji proslavljaju 41. godišnjicu braka, a ponosna ćerka uputila im je iskrenu čestitku putem društvene mreže Instagram.

Naime, domaćica emisija koje prate rijaliti šou program "Zadruga" objavila je nekoliko starih porodičnih fotografija i iskazala divljenje njihovoj iskrenoj ljubavi.

- Dobili su me kada su imali po dvadeset godina i bila sam čist plod njihove ljubavi i želje da ceo život provedu zajedno! Na ovoj fotki ja punim četiri godine, a i dalje, četrdeset godina kasnije, zajedno duvamo svećice! Hvala vam što sam vam jedna jedina... I nadam se da vam nisam zadavala mnogo glavobolja. Tačnije, hvala vam što niste dozvolili da se vidi kada vas je zbog mene bolela glava... Nadam se da ću uskoro i ja moći da se pohvalim tako čistom i večnom ljubavlju, jer ste mi zadali ozbiljan zadatak! I nadam se da sam upola dobar roditelj, kao što ste vi meni svih ovih godina... Srećna vam 41. godišnjica braka! Volim vas - napisala je Dušica pokraj fotografije nastale tokom proslave njenog 4. rođendana.

Nakon objave lepe plavokose dame usledili su komentari pratilaca koji su čestitali njenim roditeljima i poželeli joj da uskoro i ona pronađe srodnu dušu sa kojom će dočekati starost.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još