DVA POVODA ZA SLAVLJE: Kristina Radenković upriličila proslavu povodom rođendana izabranika Nikole Radojevića i sedme godišnjice ljubavi (FOTO)

Popularna voditeljka Radio-televizije Srbije Kristina Radenković danas ima dva povoda za slavlje.

Naime, domaćica kviza "Stigni me ako znaš" sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je fotografije nastale tokom proslave 36. rođendana njenog izabranika Nikole Radojevića i naglasila da skladni par danas proslavlja i sedam godina ljubavne veze.

Radenkovićeva je u popularnom beogradskom restoranu upriličila proslavu ovih važnih datuma, kojoj su prisustvovali prijatelji zaljubljenog para.

Najveću pažnju svih prisutnih izazvala je rođendanska torta na kojoj se osim broja 36 našla ilustracija svih bitnih datuma iz njihovog zajedničkog života, a posebno su naglašene 2014. godina kada su se upoznali, a zatim 2016. i 2019. kada je Kristina na svet donela njihove naslednike - ćerkicu Taru i sina Rogana.

- Srećan rođendan Nikola! I srećna nam sedma godina! - napisala je Kristina.

Nakon objave četrdesetogodišnje voditeljke usledili su komentari kolega, fanova i prijatelja koji su slavljeniku uputili čestitke i poželeli im sreću, te da zauvek budu zaljubljeni jedno u drugo.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: krisradenkovic/Instagram

Pogledajte još