BUDITE U TRENDU: Tri najpopularnije boje za kosu ove sezone

Kao i svaka sezona, i ova letnja, donosi nam novine kada su boje za kosu u pitanju. Ukoliko ste odlučili da osvežite svoj look novom fizurom ili planirate da u potpunosti promenite boju kose, na pravom ste mestu.

U nastavku vam predstavljamo najpopularnije boje za kosu za ovu letnju sezonu.

Boje za kosu za leto 2021.

1. "Okvir" oko lica

Ako je verovati hair stilistima, uokvirivanje lica nežnim plavim pramenovima odličan je način da postanete plavuša, a da ne postanete plavuša. Na taj način, nude i zlatni tonovi stvaraju utisak prirodnog volumena kose.

Medene nijanse daju kosi dimenziju, volumen i idealne su za dame koje imaju prirodnu smeđu kosu i ne žele u potpunosti da je ofarbaju.

2. Poljubac sunca

Tokom karantina, svi smo naučili da prihvatimo prirodnu boju kose pri samom korenu. Sada, manje je više. Fokusirajte se na to da pramenove ne farbate pri samom korenu, kako biste dobili efekat kao da ste bili na letovanju.

Tople svetlije nijanse daće taj takozvani "sun kissed" efekat vašoj kosi, naročito ukoliko ste brineta.

3. "Morski" svetla

Ovaj izgled deluje sveže i osunčano i savršen je za plavuše koje se dugo nisu farbale. Na ovaj način dobićete prirodniji izgled, fokusirajući se na svetliju boju pri krajevima, a koren neka bude za nijansu tamniji, kako bi se prelivao preko svetlih tonova.

Platinastim plavušama se ove sezone savetuje da ostave mali izrastak. Platinasta boja pristaje svakom tipu kose, pa čak i kovrdžavoj.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.