ZARADI 5.000 RSD ZA MANJE OD MINUT - SAMO U MERIDIANU

Uplati depozit i stiže najjači bonus do sad!

Nakon brojnih odlaganja sportskih događaja prethodne godine, moramo priznati da smo se razočarali i rastužili, ali zato nas je ovog leta sačekao pravi sportski spektakl!

Evropsko prvenstvo za košarkašice je završeno, ali Evropsko prvenstvo u fudbalu se tek zahuktava, a tu je i Kopa Amerika. Za ljubitelje individualnih sportista imamo najveći turnir na svetu – Vimbldon, na kojem se očekuje prava dominacija Novaka Đokovića!

A da bi sve bilo ispraćeno na vrhunskom nivou pobrinula se najbolja kladionica u regionu!

Meridian je ponovo spremio ubedljivo najbolju ponudu za klađenje – prvo preuzmite BONUS OD 2.000 DINARA, a onda posetite meridianbet.rs sajt gde vas čekaju NAJVEĆE KVOTE za mečeve Evropskog prvenstva i najjači SPECIJALI na ovim prostorima!

Pored toga, ukoliko uplatite prva dva depozita na vaš nalog osvojićete 5.000 DINARA!

Kako? Lako!

Sve što je potrebno: ukoliko imate nalog, a još niste deponovali novac, učinite to već danas jer na prvi depozit dobijate 50% BONUSA i isto toliko ukoliko (najviše pet dana nakon prvog) uplatite i drugi depozit!

Na ovaj način možete osvojiti i do 5.000 DINARA BONUSA!

Važno: u promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na Meridianbet sajtu ili aplikaciji u periodu od 01.01.2021. godine, pa nadalje, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.
Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14h ili 24h nakon registracije.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još