UDALA BIH SE NA POLJANI: Marija Mikić iskreno o ljubavnom životu i planovima za budućnost

Popularna mlada pevačica Marija Mikić danas je na televiziji K1 kazala kako o odmoru ne razmišlja i kako želi da celo leto radi.

- Ne znamo šta donosi jesen i "daću pun gas" ovog leta, jer želim da se potpuno posvetim poslu - rekla je pevačica u emisiji "Kec na jedanaest".

- Mi muzičari nemamo od čega da se odmaramo. Dosta smo odmarali. Naravno, ako se pruži prilika da negde otputujem na nekoliko dana, otići ću, ali to mi sada uopšte nije prioritet.

Marija je pre dva dana objavila novu pesmu "Jul" za koju je vežu najlepše emocije.

- Meni je ovaj jul najlepši u životu! "Provalila" sam da će dečko da me zaprosi, samo nisam znala u kom trenutku će se to dogoditi. Videla sam mu to u očima - rekla je s osmehom lepa Marija.

Na pitanje Aleksandre Jeftanović ko će joj od kolega zapevati na svadbi, Marija je kazala da uopšte ne zna kada će biti svadba.

- To je sad teško reći jer se niko nije venčavao u prethodne dve godine. Drugarica mi je pre nekoliko dana rekla da je zakazala venčanje za jesen 2022! Tako da, videćemo. Ja bih se najradije udala na nekoj poljani - rekla je Marija na K1.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.