ZA NJEGA JE RIJALITI ZAVRŠEN: Milan Janković Čorba osvojio 23. mesto u finalu "Zadruge 4" (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću na imanju u Šimanovcima, kako bi saopštio zadrugarima ko napušta "Zadrugu 4".

- Večeras neko zauvek napušta "Zadrugu", a presek je već napravljen. Ja ću se sada malo poigrati sa vama. Sad je 23 finalista, ali nećete svi biti superfinalisti. Najpre ću podići Jovanu Tomić Matoru. Neka ustane i Rialda Karahasanović. Sada ću podići i muškarca, Milana Jankovića Čorbu. Sandra Rešić je četvrta ugrožena osoba večeras - rekao je Milan.

Nakon nekoliko napetih minuta i suza Sandre Rešić, voditelj je odlučio da otkrije ko je osvojio 23. mesto u finalu "Zadruge". To je Milan Janković Čorba koji se brzo pozdarvio sa cimerima i uputio u studio gde ga je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević.

- Taj adrenalin koji me držao, neverovatno. Nije bilo lako, svega je bilo, vreme je da se vratimo realnom životu. Ima par ljudi koji su sigurni da idu do pobede, Miljana, Paula. Ostali svi hoće kući, svi su pod tenzijom, adrenalinom. Bio sam sam zadnja dva dana u pabu, to mi je najteži period u rijalitiju. Teodora je otišla, ostao sam sam - rekao je reper po napuštanju Bele kuće i prokomentarisao Maju Marinković sa kojom je bio u vezi.

- Maja se uvek pojavi iza ogledala. Nisam gledao u nju sinoć na žurki. Volim samo Teodoru, ne bih je menjao za 300 Maja - rekao je reper.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još