ZADRUGARI IZNENAĐENI, TARA SIMOV GA DOČEKALA POLJUPCEM: Nenad Aleksić Ša zauzeo 15. poziciju u superfinalu "Zadruge 4" (VIDEO)

U 22.15 u Pinkovom studiju u Šimanovcima ponovo se začuo gong što je značilo da je napravljen novi presek glasova.

Ognjen Amidžić okupio je 15 superfinalista za sto i saopštio im ime onog takmičara koji je zauzeo 15. poziciju u ovogodišnjem takmičenju. Na iznenađenje zadrugara u pitanju je reper Nenad Aleksić Ša.

Za stolom na Rajskom ostrvu ostalo je 14 superfinalista koji će se boriti za vredne nagrade - montažnu kuću i ček na 50.000 evra.

Nenada su ispred studija sačekali rođeni brat, snaha, sestra i prijatelji koji su otkrili da im je bilo teško da prate njegovo učešće u rijalitiju.

Reper je voditelju Milanu Miloševiću otkrio da ne razmišlja da li ga u studiju čeka bivša supruga Ivana koju je tokom učešća u ovoj sezoni "Zadruge" javno prevario sa cimerkom Tarom Simov. Ipak, on se uživo izvinio bivšoj supruzi i priznao da mu je najteže palo saznanje da je ona sa svog Instagram profila uklonila prezime Aleksić.

Bivša zadrugarka Tara Simov sačekala je svog ljubavnika u studiju i sočno ga poljubila, a onda se posvađala sa Markom Đedovićem koji je tvrdio da je u pitanju lažni poljubac.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još