DRUGOPLASIRANA MILICA KEMEZ DOBILA MONTAŽNU KUĆU: Nadica Zeljković je pobednica četvrte sezone rijalitija "Zadruga", osvojila ček na 50.000 evra (VIDEO)

Poslednji gong značio je da su linije za glasanje zatvorene. Finalistkinje Milica Kemez i Nadica Zeljković za to vreme su presrećne uz zvuke trubača zaigrale na Rajskom ostrvu, proslavljajući svoj plasman - prvo i drugo mesto u rijalitiju "Zadruga 4". Finalistkinje su se potom u društvu voditelja Ognjena Amidžića gondolom prevezle do studija.

Nakon što su stigle u studio ovogodišnje finalistkinje pozdravile su se sa svojom podrškom. Nadicu Zeljković bodrila je njena ćerka Kija Kockar koja se pre tri godine, nakon učešća u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" našla na pobedničkom postolju, dok su Milicu bodrili sestra Mirela i njen emotivni partner Bora Santana kojeg je upoznala u prošloj sezoni ovog rijalitija.

Nakon što je publika pogledala profile dve najbolje plasirane superfinalistkinje konačno je došao kraj uzbudljivoj noći koja je predstavljala kulminaciju prethodnih deset meseci života ove dve, ali i svih ostalih zadrugara.

I dok je Milica Kemez osvojila drugo mesto sa 28,70% glasova publike i montažnu kuću, pobednica "Zadruge 4" je Nadica Zeljković sa 31,04% kojoj je voditeljka Dušica Jakovljević uručila glavnu nagradu - ček na 50.000 evra! Nadici je pobedničku statuu uručila Iva Grgurić, prošlogodišnja pobednica.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još