ZAPISANO U ZVEZDAMA: Šta svaki horoskopski znak čini srećnim?

Ovan

Vole nove avanture sa partnerom pa može da postane čak i zavisan od seksualnih poduhvata. Voli da proba nove stvari, da ide na nova putovanja i drži ih uzbuđenje i želja za novim iskustvima.

Bik

Da bi bio srećan i zadovoljan, Bik mora da ima osećaj sigurnosti u svemu što radi. On je praktičan i realan čovek koji čvrsto stoji na zemlji i koji se ne zanosi nerealnim planovima. Zna šta želi i kako to želi. Materijalna sigurnost mu je na vrhu liste životnih prioriteta.

Blizanci

Srećni su kad da razmenjuju ideje sa drugima, to ih mentalno pokreće i žele da čuju drugačije mišljenje od svog. Zato su jako srećni kada upoznaju nove ljude. Inspirisani su drugima da dožive neka zabavna iskustva i da iskoriste sve što život može da ponudi.

Rak

Porodica im čini veliko zadovoljstvo i sreću. Ne mogu da zamisle da rade bilo šta osim da brinu o svojoj porodici, to ih najviše usrećuje.

Lav

Pripadnik ovog vatrenog znaka voli da bude u centru pažnje i tad je najsrećniji. On voli da je uvek u pravu (čak i kad nije), obožava da prima komplimente na svoj račun, ali samo ako su iskreni. Ambiciozan je i nikad se neće zadovoljiti podređenim poslovnim položajem.

Devica

Ako bismo mogli da ih opišemo u tri reči, to bi bile praktičnost, analitičnost i marljivost. Srećni su kada moraju da reše neki problem. Vole da reše neke zadatke i kad nemaju tu obavezu. Bitno je da je sve savršeno oko njih i onda nemaju razloga za brigu, ali taj savršeni mir je teško postići.

Vaga

Ovo su vrlo društveni ljudi, koji život ne mogu da zamisle bez prijateljstva. Česti izlasci, zabave do kasnih sati i upoznavanje novih lica je nešto što ih usrećuje. Ne podnose jednoličan život i predvidljivu rutinu, a najgore od svega im pada samoća, zbog koje mogu da budu duboko nesrećne.

Škorpija

Ne podnose prosečan život – uvek teže višim ciljevima u kojima mogu da iskažu veliku pronicljivost. Vrlo su ambiciozni i vole da budu na vrhu poslovne lestvice, pa ih usrećuje svaki uspeh vezan uz njihovu karijeru. Iskreni su i vole otvoreno da kritikuju kad uvide da neko u nečemu greši, ali ako su pogrešno shvaćeni biće jako nesrećni.

Strelac

Voli da zarađujete, ali i da troši novac. Jedino što nije u redu je što nemaju meru ni u čemu. Uvek idu "na veliko". Nije bitno odakle novac dolazi, dok god ga dobijaju. Vole da rizikujete i uvek će pre odabrati da rade od kuće, a ne iz kancelarije. Vole svoju slobodu. Optimistični su i znaju da je kosmos na njihovoj strani i da će dobiti sve što zamislite.

Jarac

Imaju veliko poštovanje prema porodici i tradiciji. Bitne su im uspomene, proslave, porodični običaji. Rođendani svih bliskih ljudi se ne propuštaju, a i sami vole da slave svoj rođendan.

Vodolija

Najsrećnija je okružena prijateljima. Samoća ih jako pogađa i ne podnosi je. Oni vole da se osećaju korisno u svakom trenutku, žele nešto da rade i stvaraju, ponekad i u ime boljeg sveta. Ne čudi što baš među njima ima mnogo inovatora, jer tako osećaju da su učinili dobro, a to ih baš raduje.

Ribe

Lako grade emotivne odnose sa drugima. Kada osete da nešto nije u redu sa porodicom ili bliskim ljudima, uznemire se. Imaju jako razvijenu intuiciju, pa dosta stvari predosete. Ne oklevaju da uzmu stvar u svoje ruke i da popričaju o problemu, ako već ne mogu da ga reše. To ih smiruje i usrećuje.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još