LEPŠE MI JE U BEOGRADU: Fran Pujas otkrio da je dobio mnoštvo poslovnih ponuda i da se ne vraća u Hrvatsku!

Hrvatski model Fran Pujas pojavio se kao pravo osveženje u "Zadruzi 4", gde je brzo osvojio srca publike i zauzeo peto mesto u superfinalu.

Visoki plasman, Fran, kako kaže, nije očekivao, a u rijalitiju je bio od samog početka, pa sve do kraja. Ušao je kao zauzet momak, sa devojkom Paulom Hublin, a izašao je kao slobodan.

Na paparace i javni život se još uvek nije navikao, ali je bio voljan da se prvi put oglasi po izlasku iz imaginarijuma.

Atraktivni Hrvat je otkrio da nema nameru da se vraća u rodnu zemlju i da svoju budućnost vidi u Beogradu.

- Ostaću ovde, sigurno. Puno ponuda sam dobio, svakakvih. Videću šta mi najviše odgovara. Lepše mi je u Beogradu. Bolje to nego da u Zagrebu ne radim ništa - priznao je Fran, a zatim otkrio gde trenutno živi.

- Nisam još uvek našao stan. Dok ne nađem biću kod Filipa Reljića. On i njegova porodica su me fino ugostili, stvarno divni ljudi - otkrio je petoplasirani zadrugar.

Na "Zadrugovizijama" se odlično pokazao, a na pitanje da li planira da uplovi u muzičke vode, Pujas je rekao:

- Ne znam. Treba mi vremena da vidim u čemu se pronalazim. Prvo treba da se oporavim, pa da mirne glave vidim šta ću dalje. Tako je najbolje. Želim da se posavetujem i sa nekim ljudima sa kojima sam u dobrim odnosima, a koji znaju tu estradnu scenu - priznao je on.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još