OSTVARIO JOJ SE SAN: Miljana Kulić snima pesmu i spot sa Darkom Lazićem (VIDEO)

Rijaliti zvezda Miljana Kulić nakon napuštanja imanja u Šimanovcima progovorila je o aktuelnostima u svom životu.

Nedavno je porodica Kulić napravila gala slavlje povodom 3. rođendana malog Željka, a ponosna majka otkrila je kako je sve proteklo i da li su se utisci slegli.

- Super smo se proveli, zbog toga sam malo i umorna. Nakon restorana smo nastavli da slavimo i kući, bašta i kuća su bile prepune gostiju. Veruj mi da su neki gosti još uvek ostali, jer su pristigli iz raznih gradova.

Ipak, neizbežno pitanje bilo je vezano za njene roditelje, Mariju i Sinišu.

- Roditelji su mi dobro. Biće bolje. Mama je završila sa hemoterapijom i zračenjem. O svemu sam se raspitala, odlično su.

Na pitanje da li ponovo planira da poseti etno selo nadomak Beograda nakon završetka emisije, kao što je to učinila i prošli put, Miljana kaže:

- Ne znam zbog čega je zabranjeno da ja idem u etno selo. Ja aposlutno ništa nisam slagala u prethodnoj emisiji, bila sam tamo, nisam bila ni sa kim na kog aludirate, ali zašto da ne, uhvatite me i pokažite mi dokaze, ja ću se samo pokloniti. Ja kažem da to nije istina i da nemam nikakav kontakt sa momkom, niti se čujemo, niti viđamo. Niti ću.

Najpoznatija zadrugarka otkrila je jednu ekskluzivu.

- Mogu da vam kažem da snimam pesmu i spot. Kontaktirao me je menadžer Darka Lazića, uskoro ćete videti nešto neočekivano, što bi Darkić rekao, da zapušimo celoj estradi usta. Snimićemo duet, naravno, počela sam da vežbam i pevanje - završava Miljana kroz smeh.

Izvor: Pink.rs
Foto: miljana__kulic/Instagram

Pogledajte još