MOJI BLIŽNJI ME TO NE PITAJU: Katarina Živković progovorila o udaji i majčinstvu

Katarina Živković transformisala se mnogo puta otkako je zakoračila u svet estrade pa sve do sada kada, iako izgleda bolje nego ikada, opet njije zadovoljna svojim izgledom.

Nikada nije krila da je na sebi promenila sve što joj se nije dopadalo, ali takođe kaže da samoj sebi uvek nađe manu.

- Ja sam samoj sebi najveći kritičar. Moram da priznam da sam izuzetno realna kada je moj izgled u pitanju. Na sebi bih promenila dosta toga jer kao i većina žena, nikada nisam u potpunosti zadovoljna kako izgledam. Neću vam reći šta bih prvo korigovala da neko onda ne bi obratio pažnju na to što mi smeta. To bih učinila isključivo zbog svog unutrašnjeg mira, svoje sigurnosti, samopouzdanja... - objašnjava Kaća, i dodaje:

- Navukla sam se na teretanu, što se da videti po mom telu. Osećam se mnogo lakše i lepše posle svakog treninga, mnogo bolje spavam, a kada vidim da napredujem, onda dobijam i dodatnu motivaciju da treniram još više i još jače - kažepevačica i dodaje da je osim treninga neophodno izbaciti sve šećere i toksine iz organizma.

- Za dobar izgled najbitnija je balansirana i zdrava ishrana i ona obuhvata 80 odsto, a 20 odsto su treninzi. Znam da zvučim kao nutricionista, ali pričam iz ličnog iskustva - objašnjava ona.

O privatnom životu nerado govori, a kako kaže, najviše joj smetaju priče o udaji.

- Nije strašno pitati nekoga koliko ima godina, ali što se tiče ličnih stvari kao što su udaja, rađanje dece, to su neumesna pitanja. Srećom, moji bližnji me to više ne pitaju jer znaju moj stav - rekla je Katarina.

Izvor: Alo.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još