ISTETOVIRAH DVE KRUNE, JER RODIH KRALJA I KRALJICU: Dušica Jakovljević pozirala u kupaćem kostimu i otkrila značenje svojih tetovaža (FOTO)

Voditeljka Dušica Jakovljević uživala je s decom i dečkom na letovanju u Turskoj, odakle se svakodnevno oglašavala na društvenim mrežama.

Poznato je da je Dušica dosta radila na svom izgledu, a poslednje u nizu bilo je povećanje grudi.

Međutim, plavokosa dama uradila je i nekoliko novih tetovaža.

Ona je uz seksi fotografiju u kupaćem kostimu za svaku od njih objasnila značenje i poručila da joj se ostvarilo sve što je želela.

- "Elle respire profondement", zapisah pre osam godina na svojoj ruci. I zaista, od tada dišem punim plućima. Istetovirah feniksa, ni ne znajući tada da ću se toliko puta dizati iz pepela. Istetovirah brod od papira, da me podseća na krhkost brodova kojima plovimo, dva vrapca da jedno drugog čuvaju na tananoj grani. Dve krune, jer rodih kralja i kraljicu i dijamant... Pazite šta želite, možda vam se i ostvari - napisala je Dušica i dodala:

- Pre nekoliko meseci istetovirah brojanicu, da ne gubim veru i kompas, da se uvek vratim na pravi put. I napisah na ruci "You will seek me and you will find me only if you seek me with your heart". Ostalo znate...

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još