TAJNI ADUTI: Koja specifična osobina krasi svaki znak Zodijaka?

Prema astrologiji svaki horoskopski znak ima ono nešto u čemu je bolji od drugih.

1. Najlepši horoskopski znak: Ribe

Oni su najlepši zbog svoje kreativnosti i saosećanja s drugima. Iako je i Vodolija jedan od najlepših horoskopskih znakova, niko tu lepotu ne nosi dobro kao Ribe. One imaju lepa stopala, prste i predivne oči.

2. Najšarmantniji: Devica

Devica jednostavno zna sa rečima i to je čini najšarmantnijim znakom, one su prirodno privlačne. Devica ima najzgodniji stomak i struk u bikiniju.

3. Najatraktivniji: Lav

Lav vlada srcem, a srce se nalazi u grudima. To bi moglo da znači da ćete neke od najlepših grudi moći da vidite upravo na Lavici. Kao najatraktivniji horoskopski znak, imaju puno samopouzdanja.

4. Najodvažniji: Ovan

Ovaj horoskopski znak svoju lepotu krije u inteligenciji i snažnom, lepom izgledu. Zbog svoje odvažnosti su često neodoljivi drugima.

5. Najosetljiviji: Vaga

Vaga ima nežnu lepotu. Jako su emocionalne i s njima morate pažljivo jer su osetljive i svašta ih pogađa. Vaga bi mogla da ima predivna leđa koja biste poželeli da masirate satima.

6. Najtajnovitiji: Bik

Bik je skrivena lepota. Osobine nežnosti i senzualnosti koje ima nešto su što čovek mora da "iskopa" kako bi ih otkrio. Žena Bik ima predivan i zavodljiv vrat. Način na koji okreće glavu ili podiže bradu je dovoljan da izludi suprotni spol.

7. Najupečatljiviji: Strelac

Spontanost Strelčeva je nešto što je istovremeno zabavno i atraktivno. Poznati su po svojim raskošnim bedrima.

8. Najdraži: Blizanci

Njihova dragost svakoga može da osvoji. Uz to, ruke Blizanca su izrazito atraktivne, nežne i lepe. Blizanci su takođe super prilagodljivi, što ovaj znak čini još privlačnijim.

9. Najseksi: Škorpija

Škorpijina odlučnost i asertivnost čine ovaj horoskopski znak jednim od najseksi znakova. Prednost im je i to što su požudni i maštoviti u seksu.

10. Najverniji: Rak

Žena Rak je najvernija osoba koju ćete ikad upoznati. Verovatno najlepše ruke Zodijaka pripadaju ženi Raku. Moraćete da ih dodirnete i da im se divite.

11. Najsuptilniji: Jarac

Dok Strelac drži prvo mesto za lepa bedra, Jarac definitivno ima najlepše noge. Duge i skladne noge čine Jarca fizički privlačnim jer ih niko ne nosi bolje ili lepše od dame Jarca. Ipak, njihova najatraktivnija osobina je njihova ambicioznost.

12. Najprilagodljiviji: Vodolija

Nisu svi blagosloveni lepim gležnjevima, ali Vodolije jesu. Oni se mogu pohvaliti vrlo lepim člancima nogu i sjajno izgledaju u suknjama i haljinama. Njihova najatraktivnija osobina je ambicija, kako za njihovu budućnost tako i za budućnost društva.

Izvor: Prva.rs/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još