MOJ PREDIVNI ANTONIO: Elena Karaman pokazala zgodnog brata (FOTO)

Elena Karaman više puta je govorila o svom dalmatinskom i peruanskom poreklu, te kako je ime dobila po prabaki Magdaleni. Ona je danas na svom Instagram profilu otkrila nepoznate detalje iz života žene čije ime nosi, ali i pradede Antonia, po kojem je nazvan njen brat.

- Nekada davno, jedan Antonio doveo je ljubav svog života iz dalekog Perua u svoju rodnu Dalmaciju, i na ostrvu Koločep nedaleko od Dubrovnika sagradio joj najlepšu kuću u kraju. Vila Magdu. Magdalena je bila mala žena, velikog srca. Sećam je se maglovito a osećam svakom ćelijom. Bila mi je i ostala vodič na putu duše kojim sam se uputila pre puno godina. Onaj put koji ima jedno jedino odredište, a to je povratak u srce, u onu najautentičniju verziju sebe. Po priči moje mame Verice, po Magdaleni, mojoj prabaki sam dobila ime. Njena energetska esencija me je odredila po mnogo čemu. Vratila u njen rodni Peru gde je danas kuća moje duše, gde sam na vrhovima Anda doživela prve inicijacije sa Quero šamanima i dobila blagoslove koji su u mnogome odredili moju sudbinu. Uputila me u Mistično Hrišćanstvo i red prvosveštenica Marije Magdalene (čije vibratorno polje nosimo u osnovi svoga imena i ona i ja). Danas jedan Antonio i jedna (Magda)Elena u jednom malom primorskom gradu bude sećanje na detinjstvo u Vila Magdi, na svoje "pradidu i nonu" (kako smo je svi u porodici zvali). Osećamo ih. Tu su, u našim imenima i u svemu onome što jesmo. Moj predivni brat Antonio. - napisala je zanimljivu priču poznata dizajnerka enterijera pokraj zajedničkih fotografija sa bratom.

- Dve predivne duše - nadovezala se u komentaru ispod fotografija Elenina majka Verica Rakočević.

Inače, Elena je najstarija od troje dece poznate modne dizajnerke, i pored sestre Milene ima i brata Milorada Rakočevića.

Foto: elenakaraman.essence/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: elenakaraman.essence/Instagram

Pogledajte još