TUKAO ME JE, SLOMIO MI REBRA, A I MIŠEL JE TAKAV: Jelena Zelunović iznela teške optužbe na račun Gvozdenovićevog brata, pevaču nije bilo svejedno (VIDEO)

Voditelj Dragan Marinković Maca u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio je učesnike "Zadruge 4" Zoricu Erić i Mišela Gvozdenovića. Posle velikih optužbi, njih dvoje su se našli oči u oči, nakon dužeg vremena.

U emsiju se uključila Jelena Zelunović, devojka koja je imala sukob sa Mišelovim bratom, Sašom Gvozdenovićem.

- Ja sam morala da se uključim, jer je Mišelova mama rekla da porodica Gvozednović nikada nikoga nije povredila, a meni je njegov brat slomio tri rebra i povredio me. Ti, Mišel, si mene napadao dok je tvoj brat bio tamo gde vode ljude koji su kao on. Potplaćivao si ljude da štite tvog brata - rekla je Jelena.

- Ti si Jelena morala da budeš u bolnici, kada ti se to desilo - napao je Mišel.

- Moja majka je medicinska sestra i ona je rekla da će onda da me leči. Ti si saučesnik kada me je tvoj brat pre tri nedelje udario i ukrao telefon. Ti si ispred mene pričao kako si devojci lupao šamare. Tvoja majka je meni rekla da će lično da me sahrani. Zakuni se u decu svog brata da nisi pričao da si lupao šamare devojci - rekla je Jelena.

- Da li si se ti pomirla sa tvojim bratom - upitao je Mišel.

- Ne laži. Tvoj brat mene progoni. Juri me i napada me konstantno. Mene je tvoj brat pretukao, pa je došao posle toga i seksulano me zlostavljao. Mene je moja majka držala na rukama, a tvoja majka kune ljude koji su tebe popreko pogledali, a ti vređao žene, a meni je moja majka hranila slamkom i menjala mi pelene zbog tvog brata - pričala je Jelena.

- Ti tvrdiš da sam ja tukao svoju devojku - rekao je Mišel.

- Zakuni se u svoje bratanice da mi to nisi rekao, da nisi rekao da si tukao svoju devojku, zakuni se - nastavila je Jelena.

- Ja neću da se kunem - branio se Mišel.

- Naravno da nećeš jer lažeš kao pas - direktna je bila Jelena.

- I posle svi lažu i biće tuženi - rekla je Zorica.

- Ja ne znam o čemu ti pričaš - branio se Mišel.

- Znaš ti dobro to. Lažeš kao pas i da foliraš ovaj narod, vi ste ženomrzci. Videće svi ko su Gvozdenovići - vikala je Jelena.

- Ko može danas nekoga da tuče a da ne ogovara - upitao je Mišel.

- Pa sve će se saznati - rekla je Zorica.

- Ja ću tebe tužiti što si rekla da sam ja tukao svoju devojku. A tvoj odnos sa mojim bratom sama rešavaj - dodao je Mišel.

- Tvoj brat me je molio da povučem tužbu, a gde mi je telefon reci mi - upitala je devojka.

- Ne znam ja ništa - rekao je Mišel.

- Ma ne laži, zakuni se u jadnu onu decu. Prva žena tvog brata je pobegla od njega sa decom u sigurnu kuću. Sram te bilo - vikala je Jelena.

- Obe ću vas tužiti, sve ćete morati da dokažete - vikao je Mišel.

- Važi i kada pobedimo tvog brata i tebe ja ću lično sve pare koje dobijem da uplatim za renoviranje škole u Mrčajevcima - rekla je Zorica.

- Bog sve vidi! Nemoj da me teraš da iznosim još činjenica o porodici Gvozdenović - rekla je Jelena.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još