NA NEKOLIKO GODINA: Jala Brat i Buba Koreli dobili zabranu ulaska u Srbiju

Nakon koncerta u Nišu, tokom kojeg je čovek iz tima poznatih repera bacio maloletnog dečaka sa bine, Džali Bratu i Bubi Koreliju zabranjen je ulazak u Srbiju na nekoliko godina.

Ovaj muzički dvojac iz Bosne imao je zakazan nastup na muzičkom festival na Ušću. Prvi dan festivala, četvrtak 26. avgust, koji je bio rezervisan za nastupe trap izvođača je otkazan, zbog toga što su organizatori festivala, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Džalom, obavešteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju.

Kako blizak izvor reperima tvrdi, pre četri dana njihovom menadžmentu je saopšteno da je Jali Bratu, Bubi Koreliju i glavnom menadžeru Mersadu Kučaninu zabranjen ulaz u našu zemlju, ali im nije naveden konkretan razlog iako oni pretpostavljaju o čemu je reč.

Prema daljim navodima izvora, osim nastupa na Music Week-u otkazani su i svi ostali nastupi koje su Jala i Buba zakazali u našoj zemlji.

- Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde Senidu i Jelenu Karleušu - navode u Skymusicu.

Izvor: Nova.rs
Foto: jalabrat/Instagram

Pogledajte još