DRAGANA MIRKOVIĆ ISKRENO O KOLEGAMA SA ESTRADE: Samo Lepa Brena i ja možemo da živimo od stare slave, ne moramo više da radimo

Dragani laska kada je proglašavaju za najbogatiju pevačicu i veruje da to ne izaziva zavist njenih kolega.

- Znam da me stavljaju na prvo mesto najbogatijih poznatih ličnosti sa ovih prostora. Nadam se da to kod kolega ne izaziva ljubomoru, barem je ja nikada nisam osetila. Svako treba da se raduje tuđem uspehu. Moj muž Toni i ja volimo da pomažemo drugima, i kad god je nekom nešto trebalo, uvek smo bili tu.

Ipak, na estradi nemate mnogo prijatelja?

- Najviše se čujem sa Čolom i Brenom. Nju sam prošle godine srela na odmoru u Monte Karlu. Provele smo zajedno dvadesetak dana i bilo nam je divno. Posle toliko godina imale smo vremena da pričamo o životu i evociramo drage uspomene. Realno, na našoj estradi samo Brena i ja možemo da živimo od stare slave i hitova. Ne moramo više ništa da radimo, niti da snimamo. Međutim, ja volim povremeno da iznenadim publiku nekom novom pesmom i spotom.

Posle godinu i po dana pauze zbog korone vraćate nastupima.

- U Kragujevcu nisam nastupala čak 25 godina, tako da nestrpljivo očekujem publiku. Biće to jedno prelepo veče i divno druženje. Posle tog nastupa krećem na veliku letnju turneju, koju sam nazvala po svojoj pesmi "Dolaze nam bolji dani".

U kakvim ste sada odnosima sa Cecom? Pre dve godine ste se prozivale po medijima...

- Ja o njoj nikad nijednu ružnu reč nisam rekla. Koračam uzdignute glave i svuda mogu da idem bez telohranitelja. S druge strane, ona je nešto loše uradila na svojoj slavi kada me je izvređala pred novinarima. Žao mi je zbog toga jer je bilo nepotrebno. Mora da je nešto bila nervozna...

Šta radi vaš veliki prijatelj Žan-Klod van Dam?

- Trenutno je sa mojim suprugom u Parizu. Zajedno su bili na premijeri Van Damovog filma u Parizu, a ja zbog obaveza nisam mogla da im se pridružim. On je ogromna zvezda, ali i divan čovek, koji čvrsto stoji obema nogama na zemlji. Toni mu je nedavno pokazao moj film "Slatko od snova" i baš mu se dopao. Ja se više družim s njegovom ženom Gledis.

Možemo li Van Dama uskoro da očekujemo u Srbiji?

- Kako ne! Čekam da se smiri ova situacija sa koronom, pa ću ga dovesti. Jedino se plašim da bi ovde nastala pomama za njim, da bi ga paparaci jurili po gradu, a toga mu je preko glave.

Zašto sina Marka (20) i ćerku Manuelu (19) toliko krijete od javnosti?

- To je njihova želja. Presrećna sam što neće medijski da se eksponiraju i što skoro da ne postoje njihove fotografije na Internetu. Marko mi je još davno rekao: 'Neću da me drugovi gledaju po novinama'. Volim da se družim sa njima i njihovom ekipom, pa mi kažu da sam 'kul mama'.

Izvor: Informer
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još