JOŠ SEDAM ZADRUGARA USELILO SE U BELU KUĆU U ŠIMANOVCIMA: Aleksandra Subotić stigla sa krunom na glavi, Mensur Ajdarpašić se preznojavao gledajući lepotice u studiju (VIDEO)

Nakon što se prvih sedam učesnika "Zadruge 5" uselilo u Belu kuću u Šimanovcima, došao je red da se predstave novi takmičari.

Mensur Ajdarpašić iz Bara koji je pre dve godine osvojio treće mesto, ulazi u "Zadrugu 5" da pokaže sebe u boljem svetlu. Na vezu sa Minom Vrbaški ne želi da se osvrće, a ovogodišnje zadrugarke toliko su mu se dopale da

U "Zadrugu" se ove godine vraća i Aleksandra Subotić. Ona kaže da se ovog puta plaši ulaska u rijaliti, jer kod kuće ostavlja dvoje dece, ali da želi da zaradi za nekretninu, te da svog muškarca neće ostaviti zbog nekog od zadrugara. Ona je u studio došla sa krunom na glavi.

Aleksandra Kostadinović ima 22 godine i u "Zadrugu" ulazi da bi promovisala svoje pevačko umeće. U rijaliti ulazi kao zauzeta devojka.

Vanja Rašova dolazi iz Nemačke gde je učestvovala u nekoliko rijaliti programa. Želi da se proslavi i u Srbiji i spremna je za ljubav pred kamerama.

Beograđanin Ivan Radosavljević nekada se bavio vaterpolom, za sebe kaže da je igrač trenutka i da voli da se pobije.

Iz Herceg Novog stiže frizerka Anđela Đuričić. Mlada Crnogorka tvrdi da je patrijarhalno vaspitana, te da nije spremna za seks pred kamerama.

Zoki Šumadinac napustio je "Zadrugu 3" zbog zdravstvenih problema, a sada se vraća da nastavi tamo gde je stao i nadoknadi propušteno. On tvrdi da šou nisu samo svađe i seks, te da će on gledaocima pokazati nešto što do sada nisu videli.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još