TI SI NAJVEĆA KU*VETINA: Marijana Zonjić i Jovana Tomić Matora žestoko zaratile prve noći u "Zadruzi 5" (VIDEO)

Tokom prve noći u "Zadruzi 5" izbila je žestoka svađa između Jovane Tomić Matore i Marijane Zonjić. Naime, Matoroj se nije svidelo što Zonjićeva, kako kaže, poziva sve da je zaprate na Instagramu.

Onda su se dotakli i Matorinih prijatelja, kao i njene bivše devojke Sanje Stanković. Marijana je počela da tvrdi i kako je Matora ne voli već godinama.

- Al' se ova Marijana Zonjić naložila za Instagram. Ona da je valjala ne bi izašla prošlog rijalitija - povikala je Matora.

- Ja sam izbačena zbog drugarica s kojima si ti bila bliska. Pa dobro, svi grešimo. I ti si jela g*vna! Verovatno znaš šta se desilo kod Cileta, pa me napadaš sada. Pravilo mi se... Najbolji ste drugari, sigurno znaš - rekla je Marijana.

- Ja ne znam kada je ko o tebi pričao lepo. A šta je bilo kod Cileta? Nemoj da me uzimaš u usta. Moje drugare nemoj da uzimaš u usta - rekla je Matora.

- To što su oni napravili, ja ću tek da pričam. Šta te boli uvo za Instagram? Ja ne znam koji problem ti imaš sa mnom treću godinu već, kepecu, mali, napaćeni, nedoj*bani. Ti si ovde najveća k*rvetina - dodala je Marijana Zonjić.

- Što me provociraš sa Ciletom? Što me provociraš s tim? Ispravka, k*rvećetina - rekla je Matora.

- To govori s kim si bila. Ja tvoju nijednu bivšu ne znam, osim Sanje iz rijalitija. Luks zna! Kepecu, već si krenula da hvataš cure, toliko koliko si doj*bana - dodala je Marijana.

- Hajde popuši nekome k*rac! Nemoj da se porediš s mojim bivšima, ti ne možeš da se porediš s njima - nastavila je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još