PLAKALA SAM TOKOM CEREMONIJE: Katarina Grujić otkrila sve detalje tajnog venčanja sa Markom Gobeljićem

Pevačica Katarina Grujić progovorila je o tajnom venčanju sa fudbalerom Markom Gobeljićem, za kog se udala prošle nedelje.

Zaljubljeni par organizovao je građansko venčanje pred oko petnaestak zvanica na zakupljenom imanju u Čeneju, koje je bajkovito dekorisao belo-zlatnim detaljima. Katarina i Marko potrudili su se da njima i njihovim najmilijima intimno veselje ostane zauvek u sećanju, stoga su za tu priliku angažovali dva benda, a žurka je potrajala do sitnih sati, piše "Story".

Pevačica, koja je u šestom mesecu trudnoće, plesala je čitave večeri, a nakon ceremonije otkrila da je sve proteklo baš onako kako je zamišljala i da će venčanje pamtiti do kraja života.

- Još sam vrlo uzbuđena zbog svega što se dogodilo. Trenutak kada me je otac dopratio do čarobno dekorisane bašte, a zatim do romantičnih rajskih vrata ispred kojih su me čekali matičar i Marko ne može da se meri ni sa čim što sam do sada proživela. Toliko je sve bilo dirljivo da su mi suze radosnice nekontrolisano tekle, što nema veze s tim što sam u šestom mesecu trudnoće. Zaista je sve do poslednjeg detalja bilo savršeno. Poznato je da smo mi žene malo umešnije kada je reč o ukrašavanju i stilizovanju, stoga mi je Marko taj zadatak rado i u potpunosti prepustio. Želela sam prirodno cveće i zlatne detalje, pa je imanje bilo prekriveno belim ružama, dok su stolove krasili kristalni svećnjaci i detalji u zlatnoj boji. Zaista je sve bilo kao u nekakvom snu. Još uvek ne mogu sebi da dođem od uzbuđenja - rekla je pevačica i objasnila zašto su rešili da ne prave veliko svadbeno veselje:

- O ne, nismo ga izbegli. Plan je da se u junu venčamo u crkvi, najverovatnije će to biti u Hramu Svetog Save, a potom ćemo za oko 650 zvanica prirediti veliku žurku. Ispoštovaćemo sve tradicionalne običaje koje smo sada preskočili. Moći ćete Marka da vidite kako puca u jabuku, ali i kako pregovara s mojim bratom oko kupovine mlade.

Katarini je kuma bila koleginica Andreana Čekić, koja se pobrinula za muziku.

- Što se poklona tiče, od Andreane sam dobila divan skupoceni prsten, a muzika je došla usputno. Jednog dana samo je rekla: Ja ću to da vam sredim, ne brinite ništa i dovela nam svoj bend, pevača i pevačicu koji su atmosferu doveli do usijanja. Od deset sati uveče za atmosferu je bio zadužen drugi muzički sastav, po želji mog muža, tako da 12 sati gotovo niko od zvanica nije seo. Svi su bili na podijumu. Najveseliji među njima bili su moj i Markov otac. Pravi veseljaci - rekla je pevačica, koja je na ceremoniji nosila dve venčanice.

- Istina je, jednu za venčanje, a drugu za slavlje. Prva je bila jednostavna, na jedno rame, a druga malo provokativnija.

Pevačica je ispričala i kakve burme su odabrali ona i fudbaler.

- Prstenje smo poručili iz inostranstva preko prijatelja. Nažalost, dok je svako od nas izrazio želju koje će boje i oblika burma biti, nije ostalo mnogo vremena da odaberemo šta ćemo na njih da izgraviramo. Marko sada nosi običnu zlatnu burmu, dok sam ja odabrala roze zlato da mi se slaže uz verenički prsten, koji se takođe čekao iz Londona, zbog čega je veridba pomerena. Zaista sam imala sreće kada sam upoznala Marka. Divna je osoba, dobar čovek, privržen je porodici, patrijarhalan, veliki je džentlmen i ništa mu nije teško da uradi za mene, stoga jedva čekam da s njim, kao gospođa Grujić Gobeljić, iskrojim planove za budućnost. Želela bih da ova ljubav među nama nikada ne utihne i da zajedno, srećni dočekamo duboku starost - istakla je Kaća, te objasnila zbog čega je zadržala svoje prezime Grujić, uz koje je dodala Markovo Gobeljić.

- U potpunosti je shvatio moje razloge. Naime, karijeru sam počela kao Grujić, izgradila sam se kao pevačica pod tim prezimenom, stvorila hitove, okupila publiku pa ne bi bilo u redu da ga se tako lako odreknem. Uslov je bio samo da dodam njegovo i to sam i učinila - rekla je Katarina.

Pevačica je prvi put progovorila o trudnoći.

- Znam da svi moju trudnoću povezuju s veridbom i venčanjem, ali moram da kažem da sam saznala da sam u drugom stanju tek nakon prosidbe. Želeli smo zajedničko dete, radili smo na tome, a eto, želja će nam se ostvatiti krajem decembra.

Na pitanje da li čeka dečaka ili devojčicu, Katarina je odgovorila:

- Devojčicu i nazvaćemo je Katja. To je prelepo ime, počinje isto kao moje na K, a odlično se slaže s prezimenom Gobeljić. Marko kaže da nam dolazi još jedna princeza, ali po tome kako šutira ne bih baš rekla. Stalno je prekrštenih nogu ili se rita, nema između. Izgleda da će biti prava kombinacija mene i Marka - dama i fudbaler.

Pevačica je otkrila i da li je već kupila stvari neophodne za njen dolazak u porodični dom.

- Polako sređujemo nekretninu u koju ćemo se preseliti kroz mesec dana, a jedna od stavki kojoj ćemo se posebno posvetiti naravno je priprema sobice za ćerku. Takođe, dosta čitamo na tu temu, slušamo iskustva drugih i jedva čekamo da postanemo roditelji.

Upitana da li će se poroditi carskim rezom, Kaća odgovara:

- Lekar koji mi vodi trudnoću tvrdi da sam zdrava, te da mogu na prirodan način da se porodim i ja mu verujem. Za sada sam se ugojila samo šest kilograma, nemam mučnine i odlično podnosim trudnoću. Ne vidim razlog zašto bih sumnjala u njegovo stručno mišljenje, pogotovo što je tu i pomoć epidurala.

Izvor: Blic.rs/Story
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još