NISAM SREĆAN: Predrag Raspopović Peca prokomentarisao ulazak Aleksandre Subotić u "Zadrugu 5"

Aleksandra Subotić je deo rijalitija "Zadruga 5" koja je počela pre nekoliko dana, a ovim povodom se prvi put javno oglasio njen verenik Predrag Raspopović Peca koji je bio protiv njenog ulaska u rijaliti.

U medijima se mesecima pisalo o Aleksandrinom ulasku, a do poslednjeg dana nije želela da li će biti deo rijalitija, ali je Peca jasno stavljao do znanja da on to ne želi.

Aleksandra i Peca su dobili sina u oktobru 2020. godine, što je bio još čvršći razlog Pecinog negodovanja. Međutim, kako sada kaže, uvek joj je i u svemu podrška, pa tako i sada.

- Što se tiče "Zadruge", nisam srećan jer je tamo, niti joj je bilo potrebno da tamo ode, posebno sada kada se po drugi put ostvarila kao majka. Mlada je, jednostavno to voli... Ja sam uz nju i verujem joj. Nadam se da će što pre izaći i vratiti se kući - izjavio je Peca.

- Jao, ja se jesam promenila od kako sam ušla u brak. Nije mi bilo svejedno kada sam sinoć bila u bikiniju i šetala po pisti, a Peca me gleda kod kuće - izjavila je Aleksandra prethodne večeri u "Zadruzi" kada im je Veliki šef dao zadatak da prošetaju u bikiniju kao manekenke.

Izvor: Mondo.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još