BILO MI JE BEZ VEZE DA PIŠEM ČETIRI RAZLIČITA PREZIMENA: Nataša Bekvalac otkrila ko stanuje u njenom porodičnom domu (VIDEO)

Popularna pevačica Nataša Bekvalac objavom na društvenoj mreži Instagram oduševila je svoje fanove.

Naime, zgodna četrdesetogodišnjakinja kamerom svog mobilnog telefona snimila je ulazna vrata porodičnog doma u Beogradu, u kome živi sa ćerkama Hanom i Katjom.

Na vratima stana pop zvezde umesto prezimena ispisana je reč "ljubav", a Nataša je na duhovit način opisala kako se odlučila na takav korak.

- Bilo mi je baš bez veze da pišem četiri različita prezimena, pa sam stavila ovako - napisala je lepa plavokosa dama aludirajući na svoja tri propala braka, i naslednice koje se različito prezivaju od nje.

Uvek raspoložena da se našali na svoj račun, pevačica je nasmejala fanove i pokazala da je tračevi o njenom ljubavnom životu ni malo ne pogađaju.

Podsetimo, Nataša je bila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem sa kojim je dobila ćerku Hanu, potom je bila udata za nekadašnjeg rukometaša Ljubu Jovanovića, dok je treći put rekla "da" Luki Lazukiću sa koim ima naslednicu Katju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još