NAJBOLJI PRIJATELJI I OMILJENO OKRUŽENJE: Koji znaci horoskopa životinje i prirodu vole više nego ljude?

Astrologija otkriva koji horoskopski znaci ništa ne vole više od uživanja u prirodi i to u društvu svojih prijatelja - životinja.

Ovan

Ovaj znak jednostavno obožava životinje.

Uprkos vatrenoj spoljašnjosti, duboko u sebi Ovan je vrlo emotivan, a kad vidi štene - doslovce se topi od miline. Pripadnici ovog znaka u blizini životinja otkrivaju svoju slatku stranu karaktera.

Bik

Ovaj znak voli životinje više od ljudi.

Čovek rođen u znaku Bika je jedan od najodgovornijih znakova Zodijaka i u sebi poseduje prirodnu naklonost prema kućnim ljubimcima. Voli da bude okružen životinjama jer mu pomažu da zaboravi na brige i opustiti se.

Rak

Raku su kućni ljubimci jednostavno potrebni u životu.

Kao i Bik, i ovaj znak je skloniji životinjama nego ljudima. Bile to velike životinje, male životinje, pernate, dlakave, bez dlaka... Rak ih voli sve. Ovaj horoskopski znak je definitivno jedan od najpovezanijih s prirodom.

Devica

Devica je luda za kućnim ljubimcima, obožava ih.

Za ovaj znak se smatra kako je jedan od najvećih ljubitelja životinja u Zodijaku - neretko se oseća prijatnije u društvu životinja nego ljudi. Voli da vreme provodi sa kućnim ljubimcima i oseća se srećno i ispunjeno kad ima posla oko njih.

Strelac

Ovaj znak je opsednut prirodom.

Reč je o jednom od najopuštenijih horoskopskih znakova. Strelac ništa ne voli više od uživanja u slobodnom vremenu u prirodi u društvu svojih prijatelja životinja. Takođe, sklon je često da mašta o životu u maloj kolibi u prirodi.

Ribe

Ribama je priroda na prvom mestu.

One su jedan od najbrižnijih znakova Zodijaka pa ne čudi što toliko vole životinje. Od svih znakova u horoskopu, kod Ribe su najveće šanse za otvaranje centra ili udruženja za spasavanje životinja. U stanju su da napuste stalan, dobro plaćen posao kako bi brinuli o životinjama.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još