TATA JE U MOM ŽIVOTU SAMO SPONZOR: Mia Jovanović iskreno o poremećenim porodičnim odnosima (VIDEO)

Učesnica "Zadruge 5" Mia Jovanović sinoć je pred cimerima u Beloj kući progovorila o silovanju koje je preživela kada je imala samo 15 godina. Ukućani su komentarisali njeno izlaganje.

- Imamo odgovornost svi mi. Propusti se dese, to je normalno - rekao je Lepi Mića.

- Moraš da se brineš o detetu. Nije mi jasno kako majka nije primetila dve godine. Moja mama je sve primećivala. Drugačije je odrastanje u različitim sredinama - rekla je Sanja Grujić.

- Ćuti, videćemo šta će o tebi isplivati - rekao je Miki Đuričić.

- Ja sam bila u punom autobusu. Bila sam stavljena pored suvozača. On je seo pored mene i stavio mi je ruku, nisam znala ni šta da kažem. Imala sam dvanaest godina. Zaspala sam kasnije, nisam znala šta da radim - rekla je Vanja Rašova.

- Tema je koju traumu nosi. Njeni roditelji su ugledni ljudi. Zamisli da ti dođe dete i kaže da te neko udario. Pa ja bih otišao na robiju trideset godina. Ko zna što je ona ogorčena - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

- Jedno se desilo, a drugo je njen odnos sa roditeljima. Mi smo sa dvadeset prošli sito i rešeto i sada smo u rijalitiju - ubacio se Filip Car.

- Mia i ja se poznajemo, ona je došla kod mene u stan. Ja sam došao na Pink za razgovor, ona je pošla sa mnom i potpisala ugovor. Trebala je da ide u Milano, a ona ušla u rijaliti - rekao je Stefan Krstović Krle.

- Svako dete je imalo propust kod roditelja čim smo ovde. Meni je krivo što ona nije na studijama. Ona je mogla da bude u Milanu sada, ima studio, medicina. Ona nije klošarka, ima obrazovanje i stav - rekao je Miki.

- Da li si živela sa roditeljima sve vreme ili gde si bila - pitala je Sandra Rešić Miu.

- Ja živim sa njima, ali preko leta uvek putujem - odgovorila je Mia.

- Pustite ove priče. Car zapeo. Meni nije dobro. Milane, znaš ko je moj kroz ovo prošao - skočila je Jovana Tomić Matora.

- Što se tiče mojih roditelja. Ja imam ogorčenost prema njima. Oni za mene nisu roditelji. Mi smo u svađi. Moj otac je moj spoznor. Ja nemam emociju prema njima, davno su ugašene. Moja porodica je mala. Moj otac je moj sponzor zato što kada smo bile male sestra i ja smo išle sa njim na bazen i njegovom ljubavnicom. Moja majka za to nije znala. Ja sam svojoj majci rekla za to. On je mene kupovao mnogim stvarima. Kupovao mi je sve i svašta. Ta žena je bila bogata, imali su seks u apartmanima dok se mi kupamo na bazenu. Ja sam svojoj majci to rekla - rekla je Mia.

Nešto kasnije, Mia je progovorila o teškom zdravstvenom stanju kroz koje prolazi već duži vremenski period.

- Uvek sam živela svoj život onako kako sam htela. Kada odem u Milano, oni ne znaju gde sam i šta. Oni misle da sam u Milanu, a ja u Crnoj Gori sa momkom. Ja još dosta stvari imam da kažem, ali neću više da iznosim. Nikada ne bih mogla neke stvari da kažem. U Crnoj Gori to što se desilo, desilo se. Roditelji su mi davali novac, a ne ljubav i pažnju. Čujemo se samo kada treba da mi reše problem. Čujemo se jednom u dve nedelje. Uvek sam živela svoj život sama. Ja sam prokockala brdo para, neki ljudi te pare neće u životu videti. Oni su mi samo pare davali. Ja sam iz tog bunta prema njima počela da pravim probleme u svom životu. Išla sam od doktora do doktora. Davali mi lekova i lekova. Spavala sam po dvadeset i dva sata. Pila lekove, nisam mogla da dođem sebi - ispričala je Mia.

- Možda su tvoji roditelji radili, zarađivali da bi se ti školovala, pa nisu imali vremena da ti se posvete - rekla je Stanija Dobrojević.

- Ja želim sada da imam dete i da mu posvetim svu ljubav - rekla je Mia.

- Nisi u pravu, još si mlada, nek prođu godine - rekla je Stanija.

- Ja sam razočarana u muškarce, javna tajna je postalo da muškarac vara ženu - pričala je Mia.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još