ŽURKA U ZNAKU SPAJDERMENA: Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem upriličila veliko slavlje povodom 5. rođendana sina Jakova (FOTO)

U domu popularne pevačice Seke Aleksić u Staroj Pazovi danas je poseban dan.

Naime, njen stariji sin Jakov, kog je rodila tokom skladnog braka sa Veljkom Piljikićem, napunio je juče pet godina, a danas su ponosni roditelji ovim lepim povodom upriličili veliku žurku.

Atraktivna brineta na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografije i video snimke nastale tokom rođendanske zabave, kojoj je prisustvovao veliki broj rođaka i prijatelja porodice Aleksić - Piljikić. Najviše je ipak bilo slavljenikovih drugova i drugarica koji su uživali u igri i bogatom posluženju.

Dvorište porodične kuće popularne folkerke bilo je dekorisano u znaku spajdermena, a prisutni gosti bili su oduševljeni animatorima koji su napravili savršenu atmosferu na rođendanu.

Zgodna četrdesetogodišnjakinja nije skidala osmeh sa lica tokom porodične proslave, a njen mlađi sin Jovan bio je očaran celim događajem.

Mali slavljenik Jakov uživao je u pažnji roditelja i gostiju, a sudeći po njegovom osmehu ovu rođendansku žurku dugo će pamtiti.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još