RTS – kao kod kuće (VIDEO)

Ima li nekoga kome na kraju dana nije potrebno malo smeha i zabave? Dani su sve kraći i hladniji, i sve nam je draže da se uveče ušuškamo kod kuće, sa porodicom – najčešće ispred televizora. Olga Odanović i ostatak sjajne glumačke postave serije "Radio Mileva" tu su svakog radnog dana od 20 časova na RTS 1 da nas nasmeju, a već od 18. oktobra čekaju nas nove epizode!

Ova jesen puna je premijera: "Potera" (ponedeljkom u 21 čas) ima novog tragača, ponedeljkom i utorkom u 22 gledamo nove igrano-dokumentarne serije "Jovanka Broz i tajne službe" i "Branilac", a uskoro nas očekuje i treća sezona "Srca zločina". Pored neizbežne "TV slagalice", na male ekrane vratio se i kviz "Stigni me ako znaš", a petkom od 21 čas gledamo sasvim novu emisiju – "Moja dedovina". Premijerno otkrivamo i misterioznu priču domaće serije "Beležnica profesora Miškovića" subotom i nedeljom od 20 časova, a od kraja oktobra gledaćemo još jednu triler seriju - "Crna svadba".

Foto: Promo

Ipak, dobre stvari nekada ne treba menjati. I dalje se budimo uz najgledaniji "Jutarnji program", kuvamo uz "Gastronomada", informišemo se uz "Beogradsku hroniku", vesti i Dnevnik, pričamo o zdravlju uz "RTS ordinaciju", navijamo uz "Prvu baštu Srbije", "Ja volim Srbiju" i sportski program, pričamo o automobilima uz SAT, a o filmu uz "Veliku iluziju" i svaki vikend počinjemo veselo, uz "Šarenicu".

Foto: Promo

Neka nam ova jesen prođe mirno i u dobrom zdravlju. U burnim vremenima, kod kuće je najlepše, a naša kuća je tamo gde su naše priče, gde je naša muzika, gde su naši ljudi.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još