MRZE IH I DIVE IM SE U ISTO VREME: Ko su tri najozloglašenija znaka Zodijaka?

Lavovi su umišljeni, Škorpije večni zlikovci, a Blizanci dvolične izdajice... Često se vide ovakvi natpisi o tri najozloglašenija znaka Zodijaka, ali istina je puno dublja i u suštini iznenađujuća.

1. Lav

Najčešći opisi: Besni egomanijak. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste da zamislite nekoga kako se šepuri sa 12 torbi za kupovinu, zuri u prednju kameru svog mobilnog i glasno razgovara telefonom.

Stvarnost: Lavovi se "napajaju" kreativnim izražavanjem. Sa Suncem kao vladajućom planetom, Lav želi da zrači svojom toplinom putem brojnih talenata koje ima i da prenese tu energiju na sve u svojoj okolini.

Velikodušni vatreni pripadnici ovog znaka žele da vas motivišu svojim rečima, da vas pokrenu svojom muzikom i oduševe vas ekstravagantnom zabavom iznenađenja. Bitnije im je kako ih drugi vide, nego kako doživljavaju sami sebe. Lavovima je potrebno puno hrabrosti da bi neprestano bili izloženi tuđim pogledima.

2. Blizanci

Najčešći opisi: Brbljavi dvolični monstrumi. Blizanci su često karakterisani kao prijatelji koji stalno menjaju mišljenja, a i stavove.

Stvarnost: Ako se Blizanci čine neobavezujućima, to je verovatno zato što imaju puno toga na pameti.

Razmislite: Oni su optimistični i neprestano traže nova iskustva, i da, brbljavi, možda će hteti da vam kažu sve o sebi pet minuta nakon što se upoznate. Sjajne komunikacijske veštine Blizanaca su poklon njihovog planetarnog vladara Merkura.

Iako se možda čini kao da oni govore kao navijeni, u suštini su jako dobri slušaoci i sagovornici. Blizanci su među najotvorenijim znacima, prihvatajući različitosti i posebnosti drugih. Njihova prilagodljivost omogućava im da uspostave odnos sa bilo kim. I nisu skloni osuđivanju drugih.

3. Škorpija

Najčešći opisi: Zlobni filmski negativac. Škorpije su opisani kao tajnoviti zločinci koji su pakleno osvetoljubivi.

Stvarnost: Svakako, Škorpija je tajanstvena, ali to nije zato što ima zle skrivene namere. Pre nego što odluče da se nekome povere, sa tom osobom moraju da se osećaju sigurno.

Prazni pogledi i crni humor štite Škorpijin duboki emocionalni intenzitet. Oni su fiksni vodeni znaci, a često se čine kao santa leda. Jednom kad se uvere da ste iskreni i pouzdani, njihova hladna spoljašnost počinje da se topi i pušteni ste u njihovo meko, empatično unutrašnje carstvo.

Škorpije su toliko intuitivne da biste mogli pomisliti da vam čitaju misli. Površne priče ih ne zanimaju. One traže stvarne, intimne ljudske veze. A kad ih jednom pronađu, učiniće sve da zaštite one do kojih im je stalo.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još