BORAVAK U RIJALITIJU POMOGAO MI JE DA SREDIM ODNOS SA PECOM: Aleksandra Subotić iskreno o ljubavnom životu i povratku u "Zadrugu 5"

Aleksandra Subotić prvi put od kada je napustila Zadrugu iskreno je otkrila zbog čega je izašla iz rijalitija, ali i kada planira da se vrati u isti.

Ona se osvrnula i na njen odnos sa nevančanim suprugom Predragom Raspopovićem Pecom, za koji je rekla da je nakon "Zadruge" bolji nego ikada.

Kako je na tvoj odnos sa Pecom uticao boravak u "Zadruzi"?

- Meni je boravak u ovom rijalitiju veoma pomogao da sredim svoj odnos sa Pecom. Mi smo sada u ljubavi baš onako kao na početku veze. Tamo sam videla kako kući sve imam na tacni i koliko sam zapravo srećna i ispunjena sa svojom decom i Pecom i iskreno uplašila sam se kada sam se osvestila i shvatila kako su pojedinci mizerni i za šta se bore - ispričala je Aleksandra, a zatim se osvrnula na proslavu prvog rođendana njihovog sina Jovana i njeno napuštanje rijalitija.

- Kada sam izašla iz rijalitija sačekao me je Peca sa decom. Dočekao me je sa prelepim buketom cveća, poklonima... Prezadovoljna sam proslavom i za detetov rođendan jer je bila po mojoj želji. Zbog korone i svega Peca nije želeo da mi slavimo uopšte rođendane pa se sam odlučila za neku zlatnu sredinu i dva dana u stan nam je dolazilo po dvadesetak ljudi.

Zbog čega si izašla iz Zadruge i da li planiraš da se vratiš?

- O razlogu zbog kog sam izašla iz "Zadruge" ne mogu da pričam, ali istina je da je u pitanju zdravstveni problem. Iz godine u godinu rijaliti je postao sve ekstremniji ... Trenutno mi prija ovako, imam ženu koja čuva decu pa mogu da se posvetim malo i sebi. Trebalo bi u narednih mesec dana da se vratim u "Zadrugu", ali to ćemo sve da vidimo jer je to komplikovana priča.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još