ZADRŽITE PRIVLAČNOST I UZBUĐENJE SA POČETKA VEZE: Četiri tajne parova zadovoljnih svojim seksualnim životom

Čuli ste sigurno da postoje žene koje uživaju u svom neverovatnom seksualnom životu. S druge strane, mnogi svoj seksualni život smatraju prosečnim ili čak vrlo siromašnim. Umesto da zavidite drugima, pokušajte da zadržite istu onu privlačnost i uzbuđenje kao na početku veze. Nije lako, ali ako ste umorni od toga da vaš seksualni život bude osrednji, vredno je da se potrudite. Ove tajne mogu iz korena promeniti situaciju u spavaćoj sobi.

1. Dan za seks u kalendaru

Šta? Zakazivanje seksa? Naravno, sve važne stvari se zapisuju u kalendar kako ne bi slučajno bile zaboravljene. Ne bi trebalo to da posmatrate kao odsustvo spontanosti, jer je zakazan seks zapravo način da se sklone sa puta svi potencijalni izgovori. Planiranje romantične večeri sa partnerom je i te kako dobra motivacija da sve poslove koje imate završite na vreme, pošaljete decu u krevet (ili kod bake na noćenje) i prepustite se zadovoljstvu.

2. Zaključana vrata spavaće sobe

Ovaj trik se svakako odnosi na parove koji imaju decu, i one čija su deca dovoljno velika da razumeju da je roditeljska soba u večernjim satima van njihovog domašaja. Čak i ako ne želite da zaista zaključavate vrata, morate deci naglasiti da bez kucanja nema ulaska u spavaću sobu. Takođe tek kada dobiju dozvolu roditelja, deca smeju da otvore vrata spavaće sobe. Zašto je ovo važno? Samo na ovaj način moći ćete da se zaista opustite i prepustite užitku sa partnerom. Isto pravilo važi i za sve one koji žive u zajednici sa drugim članovima porodice.

3. Seks na brzinu doveden do savršenstva

Tokom određenih kritičnih perioda u braku, pod kojim se podrazumeva vreme kada ste novopečeni roditelj, vreme i energija su ono sa čim morate da znate kako da raspolažete. Parovi koji znaju da održe dobar seksualni život, su shvatili da je ovaj izazovni period moguće prevazići samo uz usavršen seks na brzinu. Iako vam možda deluje kao da ćete sebi uskratiti zadovljstvo predigre, ako se pobrinete da tokom dana dovoljno razmišljate o seksu sa voljenom osobom, nećete započinjati od nule jednom kada mu budete u naručju.

4. Eksperimentisanje je ključ

Budite otvoreni u pogledu eksperimentisanja u spavaćoj sobi. Seks je nešto poput muzike, ljudima se obično najviše dopada kombinacija predvidljivog i neočekivanog. Morate pronaći balans između vaše avanturističke i konvencionalne strane ličnosti. Nikad ne bi trebalo da budete toliko konvencionalni da partneru postanete dosadni ali, ni toliko avanturistički nastrojeni da dovedete u pitanje nivo udobnosti. Promena mesta vođenja ljubavi može da bude jako dobar početak.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još