SVAKI DA JE OVAKAV: Aleksandar Radojičić proslavio 34. rođendan u društvu ćerke Aje (FOTO)

Aleksandar Radojičić širem auditorijumu postao je poznat ulogom u filmu "Montevideo, Bog te video", nakon čega je glumčeva popularnost naglo skočila, te mu je karijera u "daskama koje život znače" krenula uzlaznom putanjom.

Umetnik u sapunici "Dinastija", koja se trenutno emituje na malim ekranima, tumači lik Mihajla, vozača i telohranitelja Blejka Karingtona.

Kako je ostvaren na poslovnom planu, isto tako je i u privatnom životu. Glumac ima ćerku Aju sa kojom provodi svaki slobodan trenutak, a neretko putem društvenih mreža pokazuje koliko uživa sa naslednicom.

Radojičić je tokom jučerašnjeg dana proslavio rođendan u društvu devetogodišnje devojčice, a ponosni tata ne krije da bi želeo da svaki naredni bude kao što je bio ovaj.

Aleksandar je putem svog naloga na Instagramu objavio zajedničku fotografiju sa malenom Ajom, smešeći se objektivu kamere dok ga je ljubila u obraz.

Tridesetčetvorogodišnji Beograđanin pobrao je simpatije fanova emotivnim prizorom oca i ćerke, te su usledili brojni komentari, ali i čestitke povodom divnog dana.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: radojicic_aleksandar/Instagram

Pogledajte još