HAOS U BELOJ KUĆI: Dalila i Dejan Dragojević žestoko se sukobili zbog podele imovine stečene u "Zadruzi" (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Dejana Dragojevića.

- Zašto lepo ne rasporediš imovinu iz "Zadruge", a ne da Filip Car jede tvoje? - glasilo je pitanje.

- Nema šta da rasporedim, nismo u budžetu skoro mesec dana. Kupim ja svaki put, pa ostavim sa strane. Nemam ja problem, neka je uzela. Dao sam ti krevet, ništa mi ne treba, ostavio sam žetone. Uzeo mi ženu, krevet, žetone, još da mi uzme ajvar i eurokrem. Sinoć dolazim i vidim stolicu i vidim otkopčana torbica i uzete pare. Ona je velika Dalila, donela jaranima da se pije i kocka. Dođi i reci, ostavi kad ti zatreba, kad imaš mali budžet. Rekao sam kad god da si gladna, uzmi ima svega, nemoj iznositi, nemoj me toliko ponižavati - govorio je Dejan.

- Nije bitno što je uzeta žena, nego ajvar i eurokrem. Filip ne jede hranu i nije uzeo ništa od ovog momka. Uvek kažem Filipu da je to i moja hrana, kupili smo sve što je potrebno. Na kraju krajeva rekla sam da uzme sve. Meni je to sitničaranje. Kad bih uzela sve što je moje, ovde bi se hodalo golo i boso - rekla je Dalila.

- Ovo je sika i prilika nje - dodao je Dejan.

- On je znao da ću doći da uzmem šta mi treba. Pre neki dan sam došla da uzmem i bilo je smao tri kilograma brašna, povađeni slatkiši i sve. Pare su i moje, neću ispasti velika Dalila, jer Dalila je takva i napolju - pričala je Dalila.

- Ona kad bi krenula, ja bih išao go i bos... U šarage... To si ti - rekao je Dejan.

- Ti ćeš biti neko ko će da dobija stvarčice... Ne sikiraj se dobijaćeš stvari. Tvoju hrnau neću, novac koji sam uzela je moj i ja sam ga dobijala na ruletu. Kad si ti dobio? - pitala je ona.

- Sinoć i prošle nedelje, ostalo mi je i od budžeta - dodao je Dejan.

- Oni mesec ipo dana imaju tu zimnicu. Vidim da imaju probleme oko eurokrema i ajvara, šta li će biti sa kućom i ostalim stvarima. Dobio sam novac za koji nisam znao poreklo. Ne znam na šta su se spremili ovih dana i nadam se da će se što pre podeliti. Dejan mora da zna, da ja nikome ništa nisi oduzeo. Ja mogu samo da dam, nikako da uzmem. Nisam ja nju opalio po glavi i rekao ti si moja. Ozbiljno mi je smešno da slušam to ovde za crnim stolom. Budi onda ti šmeker i reci da je sve njegovo i završi to. Ne bih voleo da se smatram nekime ko će jesti nečiji eurokrem - rekao je Car.

- Ovde se uopšte ne radi o tegli ajvara i eurokremu. Radi se o poniženju. Rekao joj je da može sve da uzme, ali da je za njega to poniženje na tom nekom dnevnom nivou. Ne misli on na ajvar i na hranu - ubacila se Sandra Rešić.

- Meni je ovo jako smešno i sa jedne i sa druga trane. Jeste bacio dobru foru, ali od ovog poniženja što je dobio sa njene strane, ovo nije ništa. Treba da krene od te neke nule i time neće dozvoliti da ga neko pecka na taj način. Ja nikada ne bih sebi dozvolio da mi dolaze pitanja vezana za ajvar i ostalo, posle svega - rekao je Stefan Karić.

- Ja sam lično dobila od Ljube to za rođendan i ovde završavam temu za hranu. Fuj - rekla je Dalila.

- Može da mi uzme hororar, može da mi uzme - dobacivao je Dejan.

- Jada, žrtva! Ja uživam u svojim flekama i u svojim greškama - vikala je Dalila.

- I dalje sam ti lep, volim te - smeškao se Dejan.

- Nemoj da mi dobacuješ - viknula je Dalila.

- Mislim da sve treba da ostane po strani, da se ne bi svađali. Mislim da imaju mnogo veće preblome da reše - rekao je Lepi Mića.

- Po pravilu je trebalo da stoji, da svi dele. Ako je neko glada, nek uzme, ja bih svima dala. Kad vidim da neko krizira, daću uvek, neću ni pitati čije je, ali evo vidite ko se ovde brine o tome da ne ostane gladan
Ovo pokazuje koliko su im odnosi loši i koliko im je brak bio loš. To je on što se sada dešava, svom mužu kaže "dečko", a ne zove ga imenom. Malo pre on kaže da puder ne može da joj sakrije ono što je loše, to su jako teške reči i to sve govori
- govorio je Mića.

- Ja sam ti govorio gde šta stoji, sve ti znaš - dobacio je Dejan Dalili.

- To su moje pare, mogu da ih bacim u šolju ako poželim - uzvratila je Dalila.

- Mislim da je ovo samo početak pravog obračuna! - rekao je Mića.

- Ne mogu dati sve, da li ja sad njima treba da dajem? Šta si mi rekla sinoć na krevetu? "Poslednji put imaš pristup ovom krevetu, uzmi šta ti treba i ćao", to mi je rekla. A nekom drugom se obraća najnormalnije. Ne može ona da uzima sve, dao sam krevet, dao sam mnoge stvari, neću sve da dajem, dosta je! - rekao je Dejan.

- A što se nerviraš, šta je sada? - dobacivala je Dalila.

- Imam utisak da jedva čekaš da ga isponižavaš i vređaš, to je mnogo loše za tebe - govorio je Mića.

- Takvim žrtvama treba uzeti sve da nemaš ništa - urlala je Dalila.

- Ovo si ti napravila od njega, ne znam zašto ovo radiš? - pitao je Mića.

Voditelj Milan Milošević da je reč Miljani Kulić da prokomentariše svađu Dalile i Dejana.

- To je samo izgovor za poniženje. Naravno da se oseća poniženo. Veće poniženje od onoga nema, sa kojim je bila u bračnoj zajednici - pričala je Miljana.

- A znaš što je rekla devojčica? Zna šta sam ja želeo - rekao je Dejan.

- Namerno radi! Nisam psotavila to pitanje! Vidiš kako mi u prolazu dobaci stvari - urlala je Dalila.

- Plačeš jer si se posvađala sa Filipom, a ne zbog ove situacije! Znaš koja je žena bila! Ne plači na silu - vikao je Dejan.

- Ne zanimate me nijedan ni drugi - rekla je ona.

- Nemaš ništa sa mnom - dobacio je Dejan.

- Prebacuješ mi takve stvari! Ni na kraj pameti mi ovaj momak nije bio u glavi. Ovo prebacivanje je ciljano, a efektno. Što se tiče Filipa, u ovim sitacija me ne interesuje. Čovek ne stane uz mene da me podrži, a ne da me napu*ava - nastavila je Dalila.

- Ti razmišljaš koga on pozdravlja - rekao je Fran Pujas.

- Zato što su to moji ljudi - rekla je Dalila.

- Žena je toliko beozobrazna i pokvarena - ubacio se Miki Đuričić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još