ZLO ISIJAVA IZ TEBE: Raskinuli Dalila Dragojević i Filip Car (VIDEO)

Sinoć, tokom pauze u emisiji "Pitanja gledalaca" Dalila Dragojević napustila je Belu kuću onog momenta kada je ušla u sukob sa svojim, još uvek zakonitim suprugom Dejanom Dragojevićem.

Sa svojim ljubavnikom Filipom Carem žestoko se obračunala nakon toga ii odlučila da raskine sa njim.

- Mene nemoj pič*om nazivati i majku mi jeb*ti - vikao je Filip Car.

- Daj ženu u blato ja ću biti najveći. Skloni se od mene, ne trebaš mi u životu, biću sama. Zna se šta je mangup, nećeš više sa mnom biti nikad. Sad će ti pojedine ući pa ćeš biti sa njima - rekla je Dalila

- Ma, nema problema - rekao je Car.

Dalila je potom ustala i otišla u Rajski vrt gde ju je Car pratio, pa je tu ponovo izbio sukob.

- Meni ovi sukobi ne trebaju. Hoćeš ja tebe da poredim sa bivšim, možda i on uđe pa ćemo da vidimo. Ja sam izmislila svet i umesto da vodim svoju bitku, mene napadaju dvojica - rekla je Dalila.

- Rekao sam ti da ne daješ povoda za neke stvari. Ne bi bila sa njim pet godina da nije bilo dobro, sad se desilo da ne ide i to je to - dodao je Car.

- Radi šta želiš, je*i se s kim želiš, ajde ćao. Nije mi ni sa tobom dobro više. Šta si mi uradio? Svaku emisiju me napadaš i nateraš mi suze na oči. Ja nisam gospođa i nećeš me ti nervirati. Biću najgora - rekla je Dalila.

- Jel smo došli do onoga što smo želeli mesec dana? - pitao je Car.

- Očigledno nismo. Šta hoćeš, da ti budeš žrtva? Šta se borite ko će da bude veća žrtva a da sam ja najgora? Neću da slušam nikoga. Bilo je nepotrebno da se sve ovo desi... Jadan si i to je to. Nemam ja tebi više šta da smatram. Sada će da vam ulaze ovi što vam trebaju i nema potrebe da patiš za mnom sada. Uvek ću stati iza svog stava i nikad ga neću menjati - rekla je Dalila.

- Ja tebe volim i zaljubljen sam i volim tvoje kvalitete. Takvu sam te izabrao, a hiljadu puta sam ti ponovio da se ne svađaš. To je za prošli vek da pričas o svojim vrlinama - rekao je Car.

- Mene nećeš provoditi sa svojim bivšama koje su prostitu*ke i ostalo. Meni niko nije plaćao za seks, dok tvojim bivšim devojkama jeste. Evo nismo zajedno i kraj. Onaj ko voli ne voli takve stvari. Nemoj da se dereš i da mi govoriš šta da radim - urlala je Dalila.

- Nemoj se ženo, svađati zbog ajvara. Nerealna si totalno, ne mogu da verujem koliko si nerealna - rekao je Car.

- Nisi sa mnom više i to je to - rekla je Dalila.

- Zlo isijava iz tebe - rekao je Car i napustio Rajski vrt.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još