NIKOLA VODIO OCA U MANASTIR: Poslednji snimak Marinka Rokvića (VIDEO)

Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini u Kliničkom centru, a na poslednjem snimku koji je zabeležila ekipa emisije "Paparaco lov" bio je na čitanju molitvna u manastiru Rakovica, gde je grob Patrijarha Pavla.

On se duže vreme borio sa bakterijom koja mu je napala organizam, a njegovi najbliži do samog kraja verovali su da će se izvući.

Naime, Marinka i njegovog sina Nikolu Rokvića ekipa "Paparaco lova" snimila je dok su išli do manastira. Njih dvojica držali su se pod ruku, a sudeći po snimcima, Marinko je bio vidno smršao.

Podsetimo, Marinko Rokvić rođen je 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu. Roditelji su mu bili strogi, a porodica je teško živela jer su se samo bavili poljoprivredom. Marinko i njegov brat su od malih nogu pokazivali interesovanje za muziku pa su učestvovali na većini školskih priredbi. Marinko je voleo da peva i da svira pesme na harmonici, a bratu su bolje išla kola. Obojica su samouki, a svađali su se jedino oko harmonike jer su imali samo jednu. Pored muzike, Marinko je voleo i da trenira fudbal.

Izvor: Blic.rs
Foto: marinkorokvicofficial/Instagram

Pogledajte još