DOK JE BILA SA MNOM BILA JE U AVIONU, A SADA JE U ŠARAGAMA: Dejan Dragojević žestoko opleo po supruzi Dalili i njenom ljubavniku Filipu Caru (VIDEO)

Tokom prošle noći na imanju u Šimanovcima Dalila Dragojević žestoko se sukobila sa svojim još uvek zakonitim suprugom Dejanom.

- Ona je postala dobra sa svima i ulazi u odnos da je ne bi niko komentarisao, ona potpaćuje ljude, manipuliše, a mene pokušavaju da posvađaju sa svima, ja sve vidim - rekao je Dejan.

- Mani se mene, fokusiraj se na sebe, Dalila je mnogo uradila za tebe - rekla je Dalila.

- Kako se osećaš kada se njih dvoje svađaju - pitao je Dejana novinar Darko Tanasijević.

- Ispada da ima ja kvarim sreću, on napušava Damira, ona mu drži ruku i onda sve vidim, ucveljena je kada vidim šta je njegova sreća. Počeću da se sprdam sa svim ovim. Filip me drukao pre neko veče, a ja neću njega da drukam i da kažem ko je njemu navlačio posteljinu. Ali dobro, više se neću nervirati, neka bude u šaragama - rekao je Dejan.

- Na kom je mestu bila kada je bila sa tobom - pitao je novinar.

- Bila je u avionu - odgovorio je Dejan.

Dalilin ljubavnik Filip Car dobio je šansu da odgovori Dejanu na prozivke.

- Šarage su brutalne, ali ja do skora nisam ni znao šta je to, nemam pojma o čemu se radi. Primetio sam da je Dejan bolje, to mi se sviđa, par puta me je iskreno nasmejao, ali me je i podboo, ja nikome ne ostajem dužan. Zanimljivo mi je da je svestan dosta situacija, zna kad je u kadru, sedam puta je osudu pomenuo, pa pranje, dobro je rekao... Njega niko ne može da pročita, jako je mudar. Nelogično je da kaže kako ga je lagala, pa onda kaže da je sve pročitao - komentarisao je Car.

- Ja sam ozbiljan džukac, ja radim onako kako mislim da treba. Ona je meni rekla da ga voli kao čoveka, voleo bih da to i ovde kaže - dodao je Car.

- Više ga ni tako ne volim. Biće adio amore - dobacila je Dalila.

- On je i mudar, i perfidan i namazan - nastavio je Filip.

- To mu je genetika - ponovo se ubacila Dalila.

- Zašto mi udaraš na porodicu?! - pobesneo je Dragojević.

- Na brata, na brata - objasnila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još