ODBIO SAM DA DOĐEM NA KASTING: Stevan Piale progovorio o ulozi Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine" koja ga je proslavila

Stevan Piale, poznat kao Luka Kanački iz serije "Igra sudbine" još jednom je potvrdio onu narodnu "Nije kome je rečeno, već kome je suđeno" u emisiji "Vikend na K1" na K1 televiziji.

- Bilo je turbulentno, dobijam poziv za ulogu Matije par dana pred svadbu i shvatam da je raspored snimanja subota i nedelja, a ja sam tada igrao vikendom u pozorištu "Puž" i odbio sam da dođem na kasting. Oni su mi prvi dali šansu nakon akademije i dugovao sam im to. Kroz priču sam u "Pužu" spomenuo da su me zvali na kasting i svi su mi rekli "Nemoj da si lud, idi na kasting." - ispričao je Stevan za K1 televiziju.

Stevan je otkrio kako je dobio ulogu Luke Kanačkog.

- Rekli su mi da se obučem kako smatram da lik treba da izgleda, a ja dolazim ofucan posle svadbe i zatim ulazi Pavle Jerinić u odelu. Već na pola audicije su me zaustavili i pomislio sam da nema ništa od igranja u seriji. Međutim, daju mi pet minuta da se spremim za Aleksu, Luku i Strahinju, tako da sam prošao kasting za sve. Luka mi je najviše odgovarao jer je sa ulice, a i ja sam malo sa ulice - rekao je glumac u emisiji "Vikend na K1".

Glumac je istakao koliko je njegova supruga Una doprinela njegovoj karijeri.

- Nisam bio spreman na toliku popularnost odjednom, tako da sam u hodu učio kako da se nosim sa tim. Ali najveći teret je podnela moja supruga Una, koja je kući brinula o bebi dok sam ja išao na snimanje - ispričao je Stevan.

On je priznao da mu nikada nije bila želja da igra u telenoveli.

- Nije mi bila želja da glumim u telenoveli, ali nisam mogao ni da pretpostavim koliko na snimanju telenovele mogu da ispečem svoj zanat. Tebi jedan loš dan znači pet loših epizoda, a naravno da imaš bar jedan loš dan - rekao je Stevan i otkrio da je na snimanju vladala porodična atmosfera.

- Nijednom se nisam posvađao ni sa kim tokom dve godine snimanja, zaista je vladala jedna prava porodična atmosfera - zaključio je Stevan Piale za K1 televiziju u "Vikendu na K1".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1 Televizija - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još